This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3534031
  Anonym Mathi

  Hej

  Nogen som har erfaring som gravid eller og have en gravid med til Indonesien. Vi har et fly til Bangkok. Men pga situationen der flyver vi nok direkte videre til Bali, som skulle være nogenlunde sikker for diverse ting og sager. Vi vil gerne til øerne m.mere omkring og GILI. Dog med hensyn til hvor der er størst smitte risiko med diverse sygdomme – de steder kan vi godt undvære ;-).

  Vi har “kun” tre uger og flyver hjem fra Kuala Lumpur med Air Asia.

  Gode råd eller andet til hvad der er hver og besøge på bali eller omkring???

  Håber der er nogen med ideer og måske vi er heldige der er som har rejst med en gravid.

  #3534312
  Anonym l

  Hej
  Jeg var på Bali, Lombok og gili Trawangan i sommers. På Bali synes jeg Ubud var en rigtig fed by. Selve byen er interessant og meget kulturel. Herfra kan man tage på dagstur, hvor man kan se templer, kaffe/kakaoplantager og vulkanen. Derudover har de en monkey forest.
  Kuta er ren turistby og det er svært at bade ved stranden, da der er store bølger – den er mere egnet til surfing. Byen er fyldt med australske surfere, der kun er der for at surfe og feste.
  Vi var også i Padangbai to dage, men det var kun for at dykke ved vraget der ligger i tulamben. Hyggelig by, men aner ikke om der er noget at se der.
  Lombok har en super fed attraktion – Rinjani. Men ved ikke hvor egnet det er for dig som gravid – det er en super hård trekkingtur op til øens vulkan. Fra lombok er det også muligt at komme på snorkleture til de små øer omkring.
  Gili Trawangan er et meget hyggeligt lille ferieparadis, hvor der ikke er biler(kun hestevogne) og man kan gå rundt om øen på et par timer. Her er super fed dykning og lækre strande. Et minus er at der er meget strøm i vandet.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account