This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3530693
  Anonym Fie123

  Jeg vil gerne til Nepal i foråret, og arbejde 4-5 måneder som frivillig på et børnehjem eller en skole. Jeg tænker, at det må være muligt at rejse dertil (vi er to der rejser sammen) og derefter finde et sted at arbejde som frivillig. For at undgå at skulle betale i dyre domme til en organisation. Er der nogen der har været i Nepal, som har arbejdet som frivillig, uden om en organisation?

  #3530716
  Anonym Ham-der

  JYsk tilbyder at arbejde på et børnehjem eller på en skole i KTM for 900 kr om måned, det er ink. kost og værelse hvis det er på børnehjemmer. Jeg ved ikke hvordan det fungere hvis man arbejder på den skole… Elllers kan man sagtens finde noget ved hjælp af opslag ved KTM guest House (fx arbejde med gade hunde og gade børn osv.)

  #3530798
  Anonym Anonym

  Jeg har igennem JYSK kommet i kontakt med et børnehjem, hvor jeg har været en måned. Stedet hed Horac. På deres visitkort står disse to email adresser

  horacnepal@yahoo.com
  shah.kb@horac.org

  #3530804
  Anonym Malene

  En dansk mand ved navn Lars har et børnehjem i Nepal som hedder Nepal bal ghar som kan anbefales. Hvis du bare søger efter det på google er det nemt at finde.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account