This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3502458
  Anonym Perry

  Jeg er en ung fyr på snart 28. Jeg skal ud og rejse 1 år til både asien og sydamerika. Jeg er nu nået til det punkt i min planlægning hvor jeg skal til at købe rejseforsikring!

  Er der nogen der har gode/dårlige erfaringer med de enkelte selskaber? Jeg overvejer at droppe tilvalgsdækningen vedrørende bagage da jeg synes den er for dyr! Er dette tilrådeligt?

  Jeg står pt. i valget mellem Gouda og IHI!

  #3502459
  Anonym Jesper Jensen

  Det er vigtigt at du tjekker præcist op på hvad du får hos de forskellige forsikringsselskaber.

  Har du kigget på Europæiske Rejseforsikring og Gosafe.dk? Begge de to ovennævnte samt dem nu nævner har et fint navn i branchen.

  Om du viol fravælge bagagedækninger er en temperamentssag – om du vil sikres mod mistet bagage og om det du har med har en stor værdi.

  #3502460
  Anonym Anonym

  Hvis du har en indboforsikring, plejer den gerne at dække bagage de første tre måneder. Så ingen grund til at forsikre sig dobbelt – du kan blot betale for bagagesækning efter de tre måneder. Man får dog først pengene når man kommer hjem fra rejsen tror jeg, hvis det er via ens indboforsikring.

  Det kommer an på hvor mange værdier, du rejser med, om det er smart at vælge bagage fra. Har du feks. et dyrt kamera, musik el. med kan det jo hurtigt løbe op. Og bare rygsæk, sko osv. er jo heller ikke helt billig. Men ja, det kan der vist ikke gives et klart svar på – det er op til en selv…

  #3502463
  Anonym Perry

  Tak for jeres svar!

  Jeg er opmærksom på at min indbosforsikring dækker de første 3 måneder.

  Problemet med dækningerne på bagagedelen er at de er alt for lave. Jeg mener Gouda har kr. 6.000 mens europæiske (tror jeg det er) er nede i kr. 2.000. Med så lave dækninger kan det være stort set lige meget med at betale for forsikringen da de værdier du har i din taske nemt overstiger disse beløb.

  IHI har en nogenlunde respektabel dækning på dette område med kr. 20.000, men desværre er prisen jo også derefter.

  Er enig i at det er op til en selv… Ville blot høre hvilke erfaringer folk har på deres rejse. Er der f.eks. mange der bliver udsat for tyveri, er det nok ikke en dækning man skal spare på.

  #3502497
  Anonym Lilli

  Jeg har kun gode erfaringer med Gouda.
  Jeg opholdt mig i en længere periode (udover sygesikringens dækning) i Grækenland, hvor jeg var uheldig og endte en uge på et hospital. Jeg tog på privathospitalet og måtte aldrig selv lægge en krone ud. Jeg blev et par gange ringet op af Gouda, som ville sikre sig, at alt var i orden. De skaffede også en tolk.

  #3502910
  Anonym jalte ozo (find mig på skype hvis du har flere spm)

  Gouda plejer at være de billigste – og de har dækket et par hospitalsophold og et ødelagt kamera for mig uden problemer.

  #3523548
  Anonym monzi

  Hej

  Jeg kan berette om en oplevelse med gosafe som gør at jeg aldrig nogensinde bruger dem igen.

  Jeg befinder mig lige nu i thailand og har værtet syg med maven (opkast, diarre).
  Tog på hospitalet og fik en indsprøjtning mod bakterie infektion i maven og lægen sagde at jeg ihvertfald ikke skulle tænke på at rejse hjem de næste 2-3 dage.mit problem var bare at jeg skulle rejse hjem til dk inden for de næste 24 timer da min billet allerede var booket på forhånd hjemmefra.
  Ringede derfor til gosafe hvor jeg havde tegnet rejseforsikring og de var til at starte med meget behjælpelige og damen jeg snakkede med fortalte mig at deres egen læge ville ringe til den læge der havde undersøgt mig på hospitalet i thailand og derefter kontakte mig omkring videre forløb. Næste formiddag ringede damen fra gosafe til mig og hun fortalte mig at lægen fra hospitalet i thailand havde fortalt den danske læge at jeg sagtens kunne rejse hjem som planlagt på egen billet (lodret løgn fra gosafe).
  Min kæreste ringede derefter til lægen her i thailand og hun var totalt rystet over at de hos gosafe kunne lyve på denne måde og at som hun så min tilstand, ville enhver læge advare mod at rejse.
  Jeg tog på samme hospital igen efter gosafe’s krav og en ny læge undersøgte mig og kom frem til at jeg da ihvertfald ikke skulle ud og rejse i den tilstand og han så mig helst indlagt øjeblikkeligt.
  Nu var det bare sådan at jeg lige havde været udsat for en kedelig oplevelse under et besøg på samme hospital hvor min svigerfar havde været indlagt på grund af maven også og, den ene dag vi var der og besøge ham var der en medpatient 2 senge fra min svigerfar der 20sekunder efter at have modtaget en indsprøjtning fra en sygeplejerske, begyndte og ligge og ralle og 4 sygeplejersker over ham og med elektrochok og det hele.
  Han døde 20-30 sekunder efter den indsprøjtning (overdosis af morfin).

  Ja jeg er syg men ikke syg nok til at lade mig indlægge for at tækkes gosafe’s forsøg på at krybe udenom
  og med en oplevelse af skræmme dimensioner, frisk i erindring (manden der blev fejlbehandlet).

  Jeg fortalte damen fra gosafe hvad min grund var til ikke at indvilge i at lade mig indlægge men det ville de da skide højt og flot på.
  Fik beskeden fra gosafe (lad dig indlægge eller klar dig selv).
  Kan du være i kæresten’s hus kan du også sidde i et fly til dk.
  Dem der har rejst vil sikkert vide at 9 ud af 10 gange man skal på toilettet på flyet så kan man stå og vente på at et af toiletterne bliver ledig og hvor fedt er det med en mave der vender vrangen ud og opkast og diarre og mulighvis lort ned af benet.

  Jeg syntes at den behandling gosafe har givet mig er under al kritik og jeg agter at gå videre med sagen.
  Det eneste jeg bad dem om var at betale en ny enkelt billet hjem og jeg var ligeglad hvad selskab jeg skulle flyve med til trods for at jeg selv havde betalt dyrt for en plads med thai airways og non stop (bangkok/københavn).
  Heldigt for mig, mangler jeg ikke midler men det kunne lige såvel have været en person med få midler som ville have været totalt uden chance for at komme hjem.

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account