Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Anonym sofie Larsen 2 uger, 5 dage siden.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3697661
  Anonym Clara

  Hej alle:)
  Jeg overvejer kraftigt at tage afsted og arbejde frivilligt for organisationen “Save a heart” i Sri Lanka. Men da jeg ikke har hørt så meget om selve organisationen, ville jeg lige spørge mig lidt frem, inden jeg betaler og tager afsted.
  Er der nogle, der har nogle erfaringer med organisationen?:)
  Hilsen Clara

  #3698313
  Anonym Katrine Petersen

  Hej,

  Jeg var afsted med dem for nogen år siden, og kan på ingen måde anbefale dem!
  Der var ingen service fra deres side, og langt over 1/2 af beløbet du betaler går til deres lommer – Ikke værts organisationen!
  Så tage heller selv afsted, og spar en masse penge, eller brug pengene på turen og der hvor du arbejder som frivillig. Det er dem der har brug for pengene – Ikke de grådige folk bag Save a Heart i Danmark!

  #3709568
  Anonym Sanne Larsson

  Hej Katrine,
  Vi er netop blevet bekendt med dit indlæg, som ganske vist er ved at være lidt gammelt, men dog ikke uinteressant at svare på 🙂

  Vi er lidt overrasket over den udregning, du har lavet af vores “indtjening” – Mest af alt fordi den er forkert, men også fordi den på ingen måde er eller har været tilgængelig for dig. Derfor er din beskyldning om “grådighed” rent gætteri. Så lad os forkaste den påstand.

  Det er utrolig glædeligt, at vi er forskellige som mennesker, men det er naturligvis meget beklageligt, hvis vores service ikke har levet op til dine forventinger, da du i sin tid rejste med Save A Heart. Det er vi meget kede af, da det selvfølgelig ikke er i vores interesse. Vi kan oplyse, at vi besøger alle vores destinationer, inden vi sender frivillige til dem, vi besvarer alle mails inden for 24 timer på hverdage, vores nødtelefon har døgnåbent 365 dage om året og generelt anser vi os selv som værende utrolig hjælpsomme og empatiske mennesker, der til hver en tid vil stå på hovedet for vores frivillige.

  Vi tilbyder nogle af Danmarks absolut laveste priser, men vi kan desværre ikke tilbyde vores hjælp eller arbejdskraft gratis. Samtidig er der også en lang række omkostninger forbundet med at være et dansk registreret firma – Det er omkostninger, som vi desværre ikke kan komme udenom.

  Vi er så taknemmelige for, at have uendelig mange glade frivillige og praktikanter, men vi må også bøje os og erkende, at det kan være svært, at gøre alle tilfredse, hvor end vi gerne ville.

  Tak for dit indlæg. Vi håber, det er OK, at vi lige tillod os at kommentere det 🙂

  Med venlig Hilsen
  Sanne Larsson
  CEO and Founder
  Save A Heart – By Committing Yours

  #3724925
  Anonym sofie Larsen 
  Deltager

  Det undrer mig at organisationen Save a Heart har branchekode “855900 Anden undervisning i.a.n.” og ikke er medlem af rejsegarantifonden. Det er ellers lovpligtigt når man sælger pakkerejser hvor der indgår transport og overnatning. (Behøver ikke være fly, men f.eks. afhentning i lufthavn mm.) I øvrigt er det håbløst umoderne med “frivilligt arbejde”. Det er bare en turistindustri under dække, af at gøre noget godt. Min anbefaling er, drop det frivillige arbejde og udnyt f.eks. muligheden for udveksling når du er under uddannelse.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

eller

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

eller

Create Account