This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3535362
  Anonym none

  Hej,

  Jeg er en pige på 19 der om et lille års tid planlægger at tage på interrail i 2-3 måneder rundt i hele europa med en veninde. Min bror klarede sig med under 16000 på en måned og holdt sig til få lande, men hvor meget tror I ca man skal skrabe sammen hvis man vil være afsted i længere tid? Evt nogle tips?
  Derefter regner jeg med, efter et stykke tid godt nok, at rejse til cuba og derefter ned gennem sydamerika og bruge ca et halvt års tid på det. Endnu engang, hvad tror I budgettet ca skal være på? Og har I nogle tips til bestemte lande man skal se/undgå, organisationer (regner med at bruge noget af tiden på frivilligt arbejde) osv?

  Hilsen Sofie

  #3535630
  Anonym Camilla

  Jeg var sidste sommer på interrail i 5 uger, hvor vi brugte ca. 13000 (inkl. lidt shopping:)). Vi var i paris, nice, milano, ljubljana, split(kroatioen), wien, krakow, prag og berlin. Generelt er det billigt i kroatien, polen og tjekkiet, men en god måde at spare penge er også at rejse om natten. Så sparer du en overnatning på et hostel og kan nøjes med en lur næste dag… Vi sørgede for at vælge hostels med køkkener, så vi selv kunne lave mad, men vi var stadig også ude og spise især i de lande, hvor det var billigt. Nogle gange kan man også få det billigere ved at blive det samme tid længere tid.

  #3535669
  Anonym Tobias

  Jeg brugte 12.000 inklusiv billet på 21 dage. For de penge kom jeg vidt omkring – Amsterdam, Paris, Carcassonne, Barcelona, Port Bou, Firenze, Innsbruck, München, Prag og Berlin…
  Hostels er et billigt valg, men flere steder kan du finde et rigtig billigt hotel. Vi fandt et 3-mands-værelse i Barcelona, hvor vi betalte 70 euro per nat. Jeg kan anbefale den guidebog, der vist nok hedder “Europe on a Budget”, der står alle de billige hoteller og hostel nævnt for alle byer – næsten 🙂

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account