This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3537450
  Anonym Dritoni

  Hej alle rejselystne mennesker
  Vi er 3 gutter der skal på en eurotrip til sommer i 2 uger. Rejsen forløber således: DK-amsterdam-sydfrankrig(toulon)-færgen til corsica-færgen til italien(livorno)-færgen til Kroatien(split)-tjekkiet(prag)-hjem. Det er 4500 km og tager omtrent 57 timer(uden stop inkl. færgeture) og ca. 315 liter benzin. Vi bruger couchsurfing og vandrehjem/hostels til overnatning. Synes i det lyder fornuftigt eller er det for langt/ andre ting der gør denne tur urealistisk? Hvis i har andre tanker eller ideer må i endelig komme med dem, da vi aldrig har prøvet sådan en tur før…
  Mange tak på forhånd 
  vh. Dritoni

  #3537456
  Anonym safesite

  Hej,

  må jeg spørge om hvor gamle I er og kunne I evt. i stedet for jeres rejse være interesserede i, at interraile til Italien/Grækenland i ugerne 31-32-33?

  Se min annonce på siden her:

  Jeg er på udkig efter en/flere person(er) som vil med på en interrailrejse til Italien men mest Grækenland, nok uger 31-32-33. Kunne kombineres med ophold/ferie på (sejl)båd som sejler i de græske have mellem øerne etc. men skal i så tilfælde undersøges nærmere.

  Lad mig gerne høre hvad I synes.

  Hilsen

  Dirk

  #3537473
  Anonym Anonym

  Med den plan, kommer I til at bruge hele jeres ferie i bilen. Vælger I fx. at blive i en by tre nætter, skal I køre 1000 km, den dag, I tager derfra for at få tidsplanen til at holde. Jeg ser to muligheder:

  1) Forlæng rejsen til mindst en måned
  2) Sæt ambitionsniveauet voldsomt ned. Vælg fx. at rejse kun i Italien eller Frankrig.

  #3537476
  Anonym Dritoni

  Hej..

  Tak for jeres svar.. tror vi ændrer det til 3 uger,, !! I sidste ende, kan vi altid forkorte ruten, hvis det bliver for stressende at rejse/kører bil hele tiden.!

  vh dritoni

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account