This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3537349
  Anonym Dritoni

  Hej
  Vi er 3 fyrer der skal afsted en tur gennem europa i en bil til sommer. det bliver i alt 2 uger: holland-frankrig-barcelona-kroatien+ det løse.. Vi kommer til at bruge hostels og vandrehjem(billigst mulig). Har i nogen ide om hvad det kommer til at koste i alt? vi tænker at 5000 kr. hver til hotel+benzin+mad. Hvis nogen af jer har prøvet bilferie gennem europa, så må i endelig komme med gode råd eller andet:-)
  vh

  #3537350
   comeawaywithme

  Har ingen erfaring med at rejse med bil gennem Europa, men hvis I vil bo billigst muligt, så overvej muligheden for at bo gratis gennem http://www.couchsurfing.org/index.html
  Kan dog være det bliver sværere at finde nogen der vil have 3 overnattene. Men kan da være det kan lykkedes nogle steder.

  #3537351
  Anonym Dritoni

  Det er faktisk lige det vi ville benytte! Fik det anbefalet af en veninde. Håber os vi kan finde ud af det med, at vi er 3 personer. Tak

  #3537390
  Anonym Anonym

  Med det kørerprogram er overnatninger da ikke noget problem – så kommer I da til at kører på skift og sove i bilen 🙂
  Har I tænkt over, hvor langt der er fra Barcelona til Kroatien????

  Celina

  #3537392
  Anonym Magnus

  Overvej om I ikke bare skulle holde jer et eller max. to lande – ellers kommer I til at bruge hele ferien bag rattet. Jeres ferie bliver ikke nødvendigvis bedre af at besøge mange lande. Forestil jer fx. at overnatte 2-3 dage i hver by og måske mere i større byer og regn så sammen, hvor mange byer I kan besøge. Hvis I kun er en nat hvert sted, kommer meget af ferien til at gå med at lede efter hostels.

  God rejse!

  #3537394
  Anonym dritoni

  Hej igen!
  Vi skal til split i Kroatien. Men vi tager færgen fra Sydfrankrig Toulon til corsica. og derefter til italien livorno, og derefter til split. dernæst hjemad(forbi prag). Ja det kan sku godt være det for mange lande. det er 4500 km motorvej! ca 300 liter benzin 57 timer kørsel(ifølge google earth). Kan være vi lige må revidere ruten lidt. Tak for jeres respons !!

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account