This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3544819
  Anonym Sofie Sand Rasmussen

  Hej, jeg er lige kommet hjem fra en alletiders ferie/arbejde/praktik i Cebu sammen med min kæreste Niklas.

  Vi startede med at tage direkte kontakt til Rise Above Cebu, som er en dansk/norsk organisation som arbejder med gadebørn i Mandaue, Cebu. (http://riseabove-cebu.org/)

  Her fik vi en praktikplads i 2 mdr., og fik muligheden for at arbejde sammen med en masse andre danskere, som er i Cebu som en del af deres uddannelse. Problemet var bare at vi ikke ville hjem efter de 2 mdr!.

  Der er mange danskere der bor i Cebu, og det var egentligt ikke et problem at finde et godt job efterfølgende. Igennem en af vores venner fik vi job i et dansk callcenter, 2c group, som har et stort kontor på Mactan Cebu.

  Her arbejdede vi i 6 mdr., og havde det super fedt!. Vi rejste rundt i weekenden, og knoklede i hverdagen med at booke møder som mødebooker.

  Vi havde det bedste ophold i Cebu, men har også mødt mange der har brændt nallerne med danske firmaer der ikke betaler løn til deres ansatte.

  Jeg kan klart anbefale at kontakte Flemming i Rise Above Cebu, hvis man vi have en oplevelse med charity arbejde. Hvis i gerne vil have et job, så kontakt Carsten i 2C group. Super hyggelig arbejde, man får sin løn og har frihed til at rejse.

  De har jævnligt brug for ansatte, og har denne her side på facebook: http://www.facebook.com/pages/Sabbat%C3%A5r-i-Asien-2013/215306551910216

  Vi sidder lige nu i lufthavnen i Manila, og er på vej til Vietnam om 2 timer :). Vi glæder os til nye oplevelser. Hvis der er nogle der kan anbefale en god arbejdsplads i Ho Chi Mihn City, eller er klar på en bytur, så giv lige lyd.

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account