This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3544578
  Anonym AnneDybkjær

  Hej, er der nogle der har erfaring med at rejse rundt ved Filippinerne i juli og august? Og som selvfølgelig vil dele lidt.. Jeg tænker særligt om vejret er okay til trods for regnsæsonen og om der er særlige steder I kan anbefale at tage til? Vi vil umiddelbart gerne opleve mest natur og dyreliv, og være i nærheden af færrest muligt andre turister. Vores umiddelbare plan er at flyve dertil, formentlig til Manila, en gang i uge 27 og hjem igen, formentlig fra Cebu, en gang i uge 35. Og hvad med økonomien, er der nogle der kan give et bud på hvad der er realistisk at leve for derovre?
  Al info tages imod med glæde 🙂 Tak for det!

  #3544605
  Anonym amboye16

  Ja, du skriver det jo selv – det er regnsæson! Vi havde en hel uge i juli, hvor det regnede nogle ordentlig byger ind imellem og der kom også en tyfon forbi… så gangen efter var vi der i februar og det var en hel anden oplevelse. Men selvfølgelig kan det lade sig gøre at få en god ferie i juli/august.
  Vi var faktisk lidt skuffede over dyrelivet i Filippinerne – ikke det under havoverfladen, men det på landjorden. Jeg tro sgu, at de har spist de fleste dyr, så der er ikke så meget at se på.
  Og det med at komme væk fra alle de andre turister – er det ikke det, vi alle sammen gerne vil? Vi var nogle dage på øen Panay, hvor vi boede i en landsby som hed St. Pedro, der så vi ikke nogle andre turister – til gengæld var der så heller ikke så meget andet at lave end at følge hverdagslivet i landsbyen – så det kommer jo an på, hvad man går efter.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account