This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3518072
  Anonym Anonym

  Vi overvejer 3 måneders orlov hvor vi gerne vil til Costa Rica og og Philipinerene og da det ligesom ligger på hver sin side af jorden overvejer vi en jorden rundt billet. vi er 2 voksne og 3 børn under 9 år, turen skulle afvikles i første kvartal af 2008 men afrejse og ankomstdato er ikke så vigtige, er der nogle datoer der er billigere at rejse på end andre. Og hvor laver man en søgning på jorden rundt billetter

  #3518073
  Anonym Joachim Christensen

  Jeg har med fordel brugt jysk rejsebureau til at booke jorden rundt billetter. Desværre kan man for det meste ikke selv shoppe rundt på nettet for at finde de bedste priser når det handler om jorden rundt men mange steder kan man lave en forespørgsel på en tur man gerne vil og så vender de tilbage med et tilbud. Her er det muligt at lave en forespørgsel.
  http://www.jysk-rejsebureau.dk/produkter/billet/rejseforespoergelse/index.htm
  http://www.wasteels.dk/sendenforsp.asp

  og god tur

  #3518095
  Anonym Kenneth Karl Nielsen

  Jysk Rejsebureau, Kilroy Travels, STA Travels og mange flere kan lave jeres billetter. Tjek altid flere forskellige bureauer og sammenlign priser.

  Internet er nok ikke sagen her, men Travelmarket har lanceret en ny service, hvor i kan tjekke priser på flybilletter med flere stop. Tjek selv priser her

  Da i er så mange der skal rejse og ikke har en fast rejseplan kan det være en fordel at sidde overfor en rejsekonsulent, der kan hjælpe jer med at finde den rigtige rejse.

  God fornøjelse med jeres rejse..

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account