This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3503214
  Anonym di83

  Hejsa,
  da min kæreste og jeg rejser til Syd- og Mellemamerika til februar med start i Bolivia, vil vi høre om der er nogle af jer, der ved hvor man kan købe billige flybilletter. Vi har brugt en masse tid på nettet, men er bare blevet endnu mere forvirret efter dette. Er det bedre at ringe til et selskab, fremfor at bestille online???
  Håber meget på der er nogle der vil hjælpe, da vi er på meget bar bund.
  Hilsen Dianna

  #3503228
  Anonym Mvh Julie

  http://www.flyingoffice.dk er meget mere overskuelig end alle de der hjemmesider der sammenligner flypriser, og så kan du bare bestille præcis som det skal. Deres system er meget mere intelligent, så det vil jeg klart anbefale. Har selv haft købt billetter til Guatemala derfra.

  #3503224
   comeawaywithme

  Hej Dianna,

  Prøv at ringe til Jysk Rejsebureau og Kilroy, de er specialister i at sælge flybilletter. Tror nu det kan være svært at finde rigtig billige billetter dertil nu. Nok lige sent nok.

  Mvh. Marlene

  #3503232
  Anonym Ivan den Grusomme

  flyingoffice.dk er et lille bureau, og kan sandsynligvis ikke konkurrere med de store rejsebureauer, der kan arbejde med lavere fortjeneste + forhandle bedre priser.

  Som jeg læser dit spørgsmål ved du ikke hvor du skal rejse hjem fra – i dette tilfælde mener jeg du skal kontakte et rejsebureau.

  Så kan du få vejledning om åbne billetter, forskellig hjemrejse end ankomstby etc.

  Fordelen her er at du kan sidde og snakke med konsulenten og i kan sammen slå forskellige priser og alternativer op.

  #3503254
  Anonym Anonym

  Hej Dianna
  Prøv at gå ind på check point travels hjemmeside!!
  http://www.cpt.dk og undersøg sagerne!! to venner og jeg har købt vores billetter til Cuba der, og de arr. rejser ti hele sydamerika!! du får det svine billigt plus at visum, rejseforsikring og div skatter evt kan komme oveni for en ganske fornuftig pris!! held og lykke og bon voyage!!

  #3503582
  Anonym kerstin+charlotte

  Hej Dianna
  I er vist lidt sent ude, men prøv at gå ind på kilroy. Vi skal selv til sydamerika og kan få 6 destinationer for 13400, hvilket vi selv synes er ret billigt 🙂 Men prøv at ringe til dem!

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account