This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3675018
  Anonym Emilie

  Hej,
  Min kæreste og jeg skal afsted som volontører på et børnehjem i Honduras i 5 mdr. hvorefter vi vil rejse rundt i Peru og Argentina i lidt under 2 mdr. Vi har fundet en rimelig billig rute med fly herhjemmefra, men ville egentlig helst bestille flybilletten fra Peru til Argentina dernede, da vi har en åben billet fra Argentina til DK og gerne vil tage det lidt som det kommer.

  Vil det være klart billigst at bestille hjemmefra eller kan man også gøre det billigt dernede? (Uanset hvad er vi interesseret i at det bliver billigst muligt) Og hvordan gør man desuden i praksis med flybilletter hvis man køber dem dernede? Møder man op i lufthavnen eller køber man på nettet et par dage inden afrejse?

  #3675379
  Anonym Mads & Camilla

  Hej Emilie,

  Nu har vi rejst rundt i Sydamerika en del tid efterhånden, og det er sjældent vi finder internationale fly til den billigste pris et par dage inden afrejse, man skal helst søge lidt i forvejen. Husk også at søge på alle dagene i ugen, da flyselskaber ofte har en bestemt dag at sælge billige billetter på.

  Fordi I gerne vil tage det som det kommer, vil vi klart anbefale jer at vente med at købe den. På den måde får I mere fleksibilitet, hvis I undervejs skulle lave ændringer I jeres planer – som fx. at rejse over land gennem Chile eller Bolivia i stedet for at flyve.

  I køber flybilletter hernede, som I gør derhjemme over nettet. I søger på fx. Momondo.com, bliver dirigeret over på en udbyders side og køber billetten der fra. I kan også gå ind på flyselskabernes egen hjemmeside for at søge efter billetter 🙂

  Håber det besvarede jeres spørgsmål, og rigtig god tur når I skal afsted!

  Mads & Camilla – http://www.backpackerne.dk/

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account