This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3529600
  Anonym Camden

  Hej alle

  Min kæreste og jeg vil gerne rejse til Vietnam i slutningen af december og rejse rundt i Vietnam, Cambodia og Thailand i 3mdr.
  Lige nu er vi ved at kigge efter flybilletter, men synes det hele ser vildt dyrt ud!

  Hvor har I andre købt flybillet og hvad gav i for dem? Er der nogle erfaringer med at kunne få flybilletter billigere ved at flyve fra andre lufthavne end de danske osv?

  På forhånd tak for hjælpen.

  #3529601
  Anonym tine surel

  Måske var det en god ide at flyve til Bangkok istedet og starte rundturen dér istedet. Der er nemlig mange billige billetter til Bangkok fra mange udbydere og det kan derfor være nemmere :)Men det kan være der kommer nogle forslag fra nogle der kender nogle tips, men ville i hvert fald lige give jer mit forslag. Håber i finder ud af det.

  #3529625
  Anonym Anonym

  Bangkok er helt sikkert svaret.. og kan holde til at rejse tiden er lidt lang kan få dem billigt..
  Noget af det billigste er at fly fra London. Der kan man tit få dem til 3500-4500kr… og man kan altid få billige billetter på ryan air f.eks.

  Håber alt går vel…

  Holsterboy Out

  #3529627
  Anonym Camden

  Tusind tak for jeres svar! Nu har vi da lige lidt at gå ud fra.
  Og Kristoffer jeg vil meget gerne høre om jeres tur når I kommer hjem hvis du har lyst til at fortælle 🙂

  #3529609
  Anonym Nina

  Da jeg rejste til Australien fløj jeg fra Hamborg i stedet for DK, det var ca 1000 billigere, ved ikke om det kunne være det samme til Asien. Er desuden enig med ovenstående. Da jeg fløj tl Bangkok tror jeg at jeg kom af med 8000 men de fås meget billigere nu.

  #3529610
  Anonym René

  den billigste løsning vil formentlig være at flyve ud af Hamborg til Bangkok og derfra flyve videre med air asia til f.eks. Hanoi. Så kan du/I rejse ned gennem Vietnam til Ho chi minh city og enten flyve tilbage med air asia til Bangkok eller krydse hen over Cambodia
  Under alle omstændigheder så vil en tur/retur Bangkok og videre med Air asia være den billigste løsning

  #3529611
  Anonym Kristoffer

  Vi tar på samme tur om 14 dage. vi har købt en retur billet Kbh – Bangkok til ca 6000 kr og derfra har vi købt en enkelt billet til Hanoi gennem Air Asia til 200 kr. tjek http://dk.skyscanner.com/

  #3529849
  Anonym Tom Sandfeldt

  Jeg har lige købt en billet til HCMC på supersaver.dk skal afsted den 25-spet. til den 11 okt med thai-airways ( det bedste selskab der flyver derud)
  pris 4918,- retur

  #3530053
  Anonym Louise

  Hej

  Vi har købt billetter fra Kbh – Bangkok med Turkish Airways (mellemlanding Istanbul) til 3.800 kr. for returbilletter i slut-sommerperioden. Da vi undersøgte priserne erfarede vi, at det var ret dyrt at rejse direkte til Vietnam.

  Tager selv turen fra Bangkok – Angkor Wat – Phnom Phen – Ho Chi Min – Hanoi med bus/tog og flyver retur fra Hanoi til Bangkok.

  #3530222
  Anonym Christina

  Billetter til Bangkok koster omkring 3500 mens billetter til Saigon nemt kommer op på 10.000, så der er jo stor forskel.
  Tilgengæld er prisniveauet i Vietnam meget meget lavt i forhold til DK, så på den måde går det sådan set lige op tror jeg 🙂

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account