Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3649777
  Anonym kasper-n

  Jeg skal på min første backpackertur i Indonesien og har et par spørgsmål.

  Når man tager på 3-4 dages trekkingtur eller bådtur, tager man så sin store backpack med eller betaler man for et hostel som man ikke er på?

  Hvordan finder i nye hostels og fly videre. Møder man bare op fysisk og tager den derfra eller er der generelt mulighed for at bestille via nettet?

  Andre råd modtages gerne. Især hvis man kan spare penge.

  #3649965
  Anonym Mads & Camilla

  Hej Kasper,

  Det kommer an på trekkingturen. Mange gange kan du spørge et hostel om de vil opbevare din store backpack gratis eller for et mindre beløb mens du er ude. Hvis du skal på længere treks ude i naturen kan du være nødt til at have din store backpack med. Vi har lige trekket i 6 dage ved Torres del Paine i det sydlige Chile, hvor vi skulle have mad med til alle dage plus tøj og soveposer, der blev vi nødt til at have den store med(vi efterlod stadig det unødvendige som daypacks og computer på vores hostel).

  Hostels finder du enten på fx Hostelworld.com ellers finder du et når du når frem(de fleste byer har et til flere at vælge imellem).

  Flybilletter kan du med fordel tjekke på nettet inden(fx Momondo.dk / skyscanner.net / kayak.com / Travelmarket.dk). Hvis ikke du er tilfreds med prisen der, kan du evt. gå ned og høre ved nærmeste rejsebureau.

  Det bedste sparetip du kan få, er at lade være med at feste og drikke undervejs. I lande som Indonesien, Vietnam, Mexico og Guatemala kan en aften i byen koste det samme som en hel uges overnatning!

  Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde billige flybilletter eller give andre råd her: http://www.backpackerne.dk/kontakt/

  Bedste rejsehilsner,
  Mads & Camilla – Backpackerne.dk

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account