This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3504224
   Fighter_88

  Syntes nu der er rimeligt liv på side, og dejligt opdelt. skriv hvis du mangler hjælp og så får du det nok hvis folk kender det (i øvrigt kan du se de nye emner på forsiden)

  #3504219
   arbirk2

  Hej
  Jeg synes, som den der skrev ‘en lille oprusker’ at det er meget dødt på denne side.
  Jeg er overbevist om at det er fordi i har formange steder man kan skrive. Nogle kan man svare på og nogle kan man ikke. Det er dødbesværligt at man skal sætte sit indlæg under en kategori, så bliver det enten vist 100 gange ellerslet ikke fordi disse funktioner heller ikke er klare og ej heller kan kombineres.
  Jeg synes I skulle lave et backpacker forum, et md artikler. Så kan eftersøgnigna f rejsekammerater salg af ting mm komme ind under de relevante forums – som på the Thorntree (LP) og vi kunne måske få noget mere liv.
  mvh

  #3504227
  Anonym Anonym

  Jeg er enig med de to andre… Startede op her på siden for en uges tid siden. Lagde et indlæg og inden for et døgn var der allerede omkring fire svar. Alle relevante. Medlemmerne der svarer er ligeledes meget hjælpsomme…

  Mvh. Christian

  #3504229
   Fighter_88

  Forresten nu når emnet er oppe, hvis i kender andre sider ligesom denne her (backpacker) med et forum må i da gerne skrive dem, men tror nu ik i finder nogle bedre end backpackerplanet, 🙂

  Thumps up 😉

  #3504225
  Anonym Marlene

  Jeg synes nu også det er en god side, Med mere liv end de fleste….

  #3504240
  Anonym admin

  Hej Arbirk

  Tak for din kritik – vi lytter altid til hvad vores brugere skriver til os :-).

  Vi ved godt at siden nogle gange kan virke uoverskuelig / overvældende, og det er noget vi overvejer hvad vi kan gøre ved.

  Jeg vil gerne opfordre folk til at sende artikler, rejsetip og billeder fra deres rejse til os – vi vil glædeligt bringe dem.

  Forummet syntes jeg dog der er godt gang i – Jeg tror det er de færreste, der ikke får et svar. Håber du kan bidrage med nogle svar om Afrika 🙂

  Venlige rejsehilsner

  Kenneth Nielsen
  Backpacker Planet

  #3504242
  Anonym admin

  Danmarks anden store Backpackersite (vores konkurrent) er Backpacker.dk.

  Deres forum er desværre nede i øjeblikket.

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account