This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3523757
  Anonym Sarah Katrine

  Altså…tænkte der var nogle lidt mere forsikringskyndige derude… Jeg skal nemlig ud at rejse RET længe, og sådan en rejseforsikring er jo lidt dyr 🙂 Men når man har tegnet sådan en, behøver man ikke sin egen forsikring i DK vel?

  #3523759
  Anonym Anonym

  Hejsa!
  Vil du opsige din egen ulykkesforsikring i Danmark mens du er ude at rejse så? I princippet kan du godt, men du skal være meget opmærkso på, at hvis der sker dig noget mens du er ude at rejse – varige men – så får du formentlig ingen erstatning af din rejseforsikring. Når du kommer hjem, er det heller ikke særlig let at få tegnet en forsikring igen, hvis du har varige mén efter en ulykke – i hvert fald får du klausuler i forsikringen, og så får du ingen erstatning for andre skader, hvis du pludselig bliver yderligere skadet eller noget!
  SPAR IKKE PÅ FORSIKRINGER…

  #3523768
  Anonym Anonym

  Du kan godt op sige din forsikring i Dk hvis du er længe væk. fx har du ikke meget brug for en indboforsikring hvis du ikke har et “hjem” i dk og mht ulykkesforsikringen er det et tillæg du kan lægge på langt de fleste rejseforsikringer. Det er rigtig dyrt at forsikrere sig men det er endnu dyre hvis der skulle ske noget, og i forhold til hvad du sikkert regner med at bruge på din samlede rejse så er det nok ikke så meget,jeg regner det altid med som en udgift på lige fod med fx flybilletter og andre “kedelige” udgifter, så ved man bare fra starten at det er en del af rejsebudgettet, og så er der ikke noget at gøre ved det…God tur

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account