This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3524268
  Anonym Anonym

  Min kæreste og jeg skal en tur til kina og vietnam fra 11maj – 17 juli, og da det er første gang vi begiver os ud på sådan en tur, er der lige et par spørgsmål vi godt vil have opklaret.

  I vietnam skal vi selv fragte os fra hanoi til ho chi minh city på ca. en måned. Er der nogle der har erfaringer med den tur?? hvilke byer vil i anbefale vi ser, og er det smart at have planlagt en rute på forhånd.

  Mvh. Simone

  #3524271
  Anonym rasmus

  Altså hvis i kommer ind i Vietnam fra Kina er det et helt klar must at tage en tur til Sapa som ligger en halv time fra grænsen. området må være et af de flotteste i hele Asien og man har en mulighed for at se 5-6 forskellige minoritetsstammer..
  Man kan nemt tage enten tog eller købe en åben-bus-billet hvor man kan stoppe i 5-7 byer..
  Hoi An er hyggelig og gode skræddere.. Hue er der DMZ-zonen tæt på som er et must- hyr en lokal guide i stedet for turistturene.. Hvis vejret er til det er Nha Trang bestemt værd at blive et par dage og nyde stranden og spise lækker seafood..

  #3524383
  Anonym Mette

  Jeg tog samme tur i sommeren 2006 på 2½ uge – vi havde desværre ikke længere tid. Jeg er helt enig – SAPA er super flot område. Vi tog toget derop. En sejltur til Halong Bay (ud fra Hanoi) er bestemt også et must.
  Vi rejste med nattog ned af kysten – og stoppede i Hoi An – som er hyggelig. Det var bla. en speciel oplevelse at være på stranden søndag aften – hvor alle vietnameserne har fri og er der.. Når I har god tid – ville jeg også sige, at I skulle stoppe i Hue og nogle af de andre byer. Vi stoppede ikke i Nha Trang – så det ved jeg ikke noget om. Vi fløj fra Hoi An til Ho chi min, fordi vi var lidt i tidsnød og fordi det var vildt billigt.. GOD TUR!

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account