This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3511202
  Anonym Anonym

  Hei, jeg fra Oslo og vil gjerne dra ned til Afrika som hjelpearbeider om ca et år. Er det noen som har noen gode råd eller som tenker å gjøre det samme? Norge har ikke så mye info (som jeg har sett) men i danmark har jeg funnet ut mer. Vil gjerne høre fra folk som har vært og gjort frivillig arbeid i afrika:)

  #3511280
  Anonym ehanthoro

  Hejsa..

  Jeg var i Tanzania sidste sommer hvor jeg arbejde som frivillig.. Det var virkelig godt.. Og saa er det rimeligt billigt da det var gennem en lille lokal turistforening.
  Meget billigere end de stoerre selskaber..

  Jeg har tidligere skrevet om det herinde, saa du kan nok finde nogle beskeder om det.. ellers bare skrive en mail til mig og jeg skal nok svare efter bedste evne…

  mange hilsner Thor

  #3512407
  Anonym Mads

  Heysan,

  En lille dansk ngo der i februar begyndte processen med at bygge et camping site med et education center. Vi mangler stadig en mindre del af finansieringen, men kontakterne i Tukuyu er på plads, og det tegner rigtig spændende!
  Der tror jeg du vil være glad for at komme hen om et år, men følg med i udviklingen på vores hjemmeside. Bliv eventuelt vores første norske medlem:)

  http://www.uwazi.com/index.php?id=62

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account