This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3507573
   morten_ag

  Laoshi har forskellige programmer lokaliseret i forskellige egne af Kina, som giver dig muligheden for at blive frivillig engelsk lærer i Kina. Som frivillig i Kina får du muligheden for at gøre en forskel og medvirke til den positive udvikling i Kina. Samtidig med at du udvikler dig personligt og opnår livserfaring. Samtidig med dette har du muligheden for at lære det kinesiske sprog og landets kultur, noget som du vil få glæde af resten af livet.

  I Kina er det enormt vigtigt for forældrene, at børnene får en god uddannelse og derfor sendes mange børn fra landet i skole i de større kinesiske byer for at sikre, at de får den bedst mulige uddannelse. Det er generelt for mange kinesere, at de kan læse og skrive flydende engelsk, men har store problemer med udtalelsen. Dette gælder for så vidt også de kinesiske engelsk lærer. Derfor er frivillige med gode engelsk kundskaber søgt for at hjælpe med den mundtlige udtalelse. Det er ønsket af den kinesiske regering, at landet bliver mere tosproget.

  Hvad du kommer til at arbejde med i Kina, afhænger af hvilket program du vælger. De fleste programmer består i at undervise i mundtlig engelsk i de mindre klasser på en almindelig kinesisk skole. Meget af arbejde består i at bistå eleverne med forståelsen og udtalelsen. Det er også muligt at komme til at arbejde i en kinesisk børnehave, men her vil arbejdet mest bestå i lege forskellige lege med børnene på engelsk og hjælpe de kinesiske pædagoger med det daglige arbejde. Hvad arbejdet går ud på, kan læses under de forskellige programmer.

  Hvis du er interesseret, så se flere detaljer på. http://www.laoshi.dk.

  Vi formidler også betalte jobs.

  #3507709
  Anonym Anonym
  #3526729
  Anonym jakob

  det er for dårligt

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account