This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3541315
   Xplosive_shalai

  Interesseret i at arbejde frivilligt i Afrika uden at det kommer til at koste dig 40.000 kr for tre måneder som det gør hos Røde Kors, Mellemfolkeligt Samvirke osv.?

  Vi er en nyopstartet NGO i Tanzania der lige nu arbejder på at bygge en skole i landsbyen Masigira tæt på grænsen til Malawi. Skolen er tiltænkt gadebørn og hjemløse børn, men vi samarbejder også med den lokale skole. Derudover har vi mange andre projekter på programmet. Eksempelvis er det en drøm at starte vores eget lille juicefirma da der i området omkring Masigira er så meget frugt at det når at rådne. Det er jo spild 🙂

  Vi har brug for al den hjælp du kan tilbyde, uanset hvad det er du kan.

  Vi har også et lille tourkontor i Dar Es Salaam, hvorfra vi sælger oplevlesesture som safari og ture som de andre turistbureauer ikke udbyder. Overskuddet går til NGO´en.

  En måneds ophold i Masigira vil koste dig ca. 1000 kr. Der er altså over 25.000 kr at spare i forhold til hvis du rejser med de kendte organisationer. Hos os får du lov til at byde ind med dine egne idéer.

  Kontakt mig eller tjek hjemmesiden ud:

  http://www.lukalacultural.blogspot.com/

  Vi arbejder på at lave en helt ny og mere overksuelig hjemmeside, hvor der vil fremgå mere detaljerede beskrivelser af hvem vi er, hvad vi laver, vores mål, frivilligprogrammer, safariture og meget mere 🙂

  #3541326
  Anonym Anonym

  Rigtig dårlig reklame i laver med først at tale dårligt om andre organisationer. Desuden nævner I at det koster 40.000 for 3 måneder hos ander og 10.000 for 1 måned hos Jer, så er det jo alligevel næste samme pris. De andre organisationer har til gengæld meget erfaring, så ville da sådan set meget hellere betale de 10.000 mere det ville koste, især når I “disser” andre!

  #3541340
  Anonym Anonym

  Nu har jeg ikke noget med indlægget at gøre, men nu står der vist at det koster ca 1000 kr for en måned

  #3541347
  Anonym estelanedraithammen

  Jeg har heller ikke noget med indlægget at gøre, men jeg kan da virkelig ikke se, at de disser andre organisationer. Det de gør, er at gøre opmærksom på, hvad de kan tilbyde, som mange andre organisationer ikke kan tilbyde, altså en meget lav pris. De siger jo ikke at de store etablerede organisationer er dårlige, de konstaterer bare faktum, nemlig at det koster en stor bunke penge at rejse med dem. Så de gør opmærksom på, at de har et alternativ, som der jo faktisk er rigtig mange rejsende, der efterlyser, da ikke alle kan skrabe 40.000 dkk sammen, selvom man har viljen til at tage ud og hjælpe dem, som har det værre end en selv.

  Når det så er sagt, så tjekkede jeg faktisk hjemmesiden, som der henvises til ud. Der står, at det koster 360 dollars i måneden. Det er altså lidt over 2000 dkk. Det er stadig billigt, men det er da en spøjs skrivefejl at halvere gebyret i reklamen.

  #3541429
  Anonym Michelle

  Hej,
  min ven og jeg vil gerne til Tanzania og lave frivilligt arbejde. Vi har fra 1. juli til midten af august. Desværre kan jeg slet ikke finde rundt på jeres hjemmeside, kan man komme i kontakt med jer på en anden måde?
  Hilsen Michelle

  #3541432
  Anonym Anonym

  Hvis I er interesserede i andre billige (men gode) alternativer til frivilligt arbejde, så tjek
  http://www.vaid.dk (Indien og Thailand)
  http://www.indienfrivillig.dk (Indien)
  http://www.cndenmark.dk (nepal)
  http://www.terredeshommes.dk (Indien bla.)

  Der er rigtig mange muligheder for billige alternativer, men de har ikke store budgetter til at gøre reklame for sig selv, derfor er de formentlig ikke så kendte som mange af de store organisationer.
  Held og lykke med jagten, der er så hårdt brug for hænder derude!
  MVH Katrine Ingemann / http://www.vaid.dk

  #3541433
  Anonym Anonym

  Prøv evt også at kontakte Lars som er en dansker, der har startet sit eget børnehjem i Nepal. Jeg mener ikke de tager nogle gebyrer, men man betaler lidt for bolig.
  http://nepalbalghar.dk/ Nepal er fantastisk:-)
  MVH Katrine / http://www.vaid.dk

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account