Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3541317
   Xplosive_shalai

  Interesseret i at arbejde frivilligt i Afrika uden at det kommer til at koste dig 40.000 kr for tre måneder som det gør hos Røde Kors, Mellemfolkeligt Samvirke osv.?

  Vi er en nyopstartet NGO i Tanzania der lige nu arbejder på at bygge en skole i landsbyen Masigira tæt på grænsen til Malawi. Skolen er tiltænkt gadebørn og hjemløse børn, men vi samarbejder også med den lokale skole. Derudover har vi mange andre projekter på programmet. Eksempelvis er det en drøm at starte vores eget lille juicefirma da der i området omkring Masigira er så meget frugt at det når at rådne. Det er jo spild 🙂

  Vi har brug for al den hjælp du kan tilbyde, uanset hvad det er du kan.

  Vi har også et lille tourkontor i Dar Es Salaam, hvorfra vi sælger oplevlesesture som safari og ture som de andre turistbureauer ikke udbyder. Overskuddet går til NGO´en.

  En måneds ophold i Masigira vil koste dig ca. 1000 kr. Der er altså over 25.000 kr at spare i forhold til hvis du rejser med de kendte organisationer. Hos os får du lov til at byde ind med dine egne idéer.

  Kontakt mig eller tjek hjemmesiden ud:

  http://www.lukalacultural.blogspot.com/

  Vi arbejder på at lave en helt ny og mere overksuelig hjemmeside, hvor der vil fremgå mere detaljerede beskrivelser af hvem vi er, hvad vi laver, vores mål, frivilligprogrammer, safariture og meget mere 🙂

  #3544083
   Boris

  Ja hjemmesiden er hurtigt läst 🙂
  Kontakt dig hvor?
  Boris

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account