This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3503623
  Anonym Rbrolev

  jeg er en pige som bliver student her til sommer. jeg vil gerne være frivillig arbejder i afrika, med både dyr og børn. mit problem er bare at jeg ikke kan finde nogle rejser hvor man kan lave et sådan kombineret ophold..hjælp..

  #3503637
  Anonym Anonym

  Hej!!
  Jeg tager til afrika til september..havde også overvejet at arbejde, men har valgt at rejse rundt i stedet for…anyway… mellemfolkeligt sammenvirke arrangere sådan en rejse du leder efter, prøv at tjekke på deres hjemmeside. En anden orgenisation er intersprog..den skulle vidst også være meget god. Håber du finder ud af noget.

  #3503639
  Anonym jackielee

  se statravel.dk de har noget der hedder i-to-i som er en verdens omspændende organisation der står for al velgørenheds arbejde. det koster bare en del at deltage i disse projekter!

  #3503762
  Anonym JesperBJ

  Jeg har tænkt på noget at det samme til august september. og har set et mega stændende ophold med pasning af vilde dyr igennem http://www.alott.dk.
  Så får du i hvert fald noget med dyr, men det er heller ikke helt billigt.

  #3503935
  Anonym Gitte

  Hej med jer.

  jeg var afsted i 3 måneder i efteråret… jeg vil gerne give jeg nogle gode råd og fortælle om hvad man IKKE skal gøre, men det er nemmere at skrive/snakke med hver enkelt af jer. Men hvis I er intresseret i mine råd er i velkommen til at skrive til mig på muller.gitte@gmail.com.

  Men et godt råd til jer alle… I skal ikke rejse med et selskab, de narre jer og I betaler alt for meget for ingenting og der er ingen hjælp at hente når I får problemer dernede… Taler af bitter erfaring

  #3504002
   arbirk2

  Hej,
  det er sørgeligt at læse om Gittes erfaringer.
  Jeg ved at Ukerewe Tourist Association (uktoas@yahoo.com) starter et frivillig program med enten undervisning i engelsk eller matematik eller også med hjælp til renovation eller nybygning af skoler.
  De tager et gebyr og beder om ca 700 kr. til indkøb af materialer. Rejse ophold osv. står du selv får. Men så ahr du også folk som hjælper dig på stedet.
  (NB Ukerewe ligger i Victoriasøen i Tanzania ikke langt fra Mwanza)
  hilsen
  Michael

  #3504017
  Anonym safisana (Jens)

  hej

  Prøvt at kikke på hjemmesiden http://www.tanzibarn.dk, der kan du se hvordan det er at arbejde med børn i Tanzania. Børnehuset er beliggende i en by der hedder USA-River ca. 20 km. fra Arusha. De søger samtidig frivillige til dette arbejde. Jeg har besøgt stedet flere gange og har talt med flere danske frivillige der arbejdede der. Et godt projekt der bl.a. er støttet af en støtteforening i Danmark.

  #3504042
  Anonym Charlotte

  Hej
  Der er en organisation der hedder Azafady der arbejder med forskellige projekter i Madagaskar. Selvom det er en engelsk organisation er der folk fra hele verden der rejser med dem. Deres vigtigste krav er at du skal kunne engelsk men prov at se deres hjemme side http://www.madagascar.co.uk der er alt informationen om hvad de laver

  #3506487
  Anonym Marianne

  Hej
  Se også på http://www.drh-movement.org
  og http://www.humana.org
  Der er mange muligheder – men kræver en forberedelsesperiode inden arbejdet i Afrika.
  Mvh MP

  #3518954
  Anonym Anonym

  hey.. jeg er en pige på 18 år som også har tænkt på at tage til afrika som frivillig. jeg vil gerne arbejde med børn på endten en skole eller børnehjem m.m. men jeg vil først afsted næste år(2008) da jeg først er færdig med hf der.. jeg vil gerne høre fra andre som har været afsted så jeg kan finde ud af hvordan jeg skal rejse og hvor dyrt/billit det kan gøres.. vil også meget gerne høre fra andre der gerne vil afsted i 2008 for så kunne vi måske finde ud af noget sammen.. vil nemlig helst ikke rejse alene:)

  hilsen Line
  mail: LineGirl15@hotmail.com

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account