This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3525956
  Anonym balling89

  Hey.. om et årstid når jeg er færdig med min HYX- uddannelse har je i tanker og tage ud som frivillig for at opleve verden på en anderledes måde, og for at hjælpe andre mennesker.. mit ønsker er kommer til enten indian eller kina, da jeg synes deres kultur er rigtigt spændene, men har svært ved at finde frivilligorganisationer, hvor det ikke er så dyrt..

  Eller hører fra andre som har prøvet at være frivilige i enten Indian eller Kina…

  Hilsen Heidi

  #3525958
  Anonym SJensen

  Hej!

  Jeg kender til en organisation, der sender unge til Kina (ikke så langt fra Beijing), hvor man kan være med til at undervise kinesiske børn. læs mere på http://www.chinalink.dk
  Det koster knap 6.000 kr for et halvt år, inkl. kost, logi, flybillet t/r m.m.

  Hilsen S.

  #3525961
  Anonym Janne

  Hej Heidi,

  Jeg er lige vent hjem fra Nepal, hvor jeg har arbejdet frivilligt på et børnehjem i Kathmandu. Det var ikke gennem en organisation, men gennem jysk rejsebureau, som tager ca. 100 dollars for at formidle kontakten. Disse penge går som donation til noget velgørende i Nepal. Jeg har dog også kontaktoplysninger til børnehjemmet, så du selv kan kontakte dem og dermed ikke betale noget som helst for at være på børnehjemmet: Du får kost og logi, men skal selv betale flybillet. Hvis du vil høre mere om det kan du skrive til mig på: jannerounborg@hotmail.com.

  Jeg kan varmt anbefale at rejse til Nepal. Det er et spændende og anderledes land, og kan nemt kombineres med en rejse til Indien.

  Mvh Janne

  #3525964
  Anonym Anonym

  Hej Heidi!

  Da mine veninder var afsted, rejste de med en gruppe (tror de var 10 i alt), og de fleste havde lige afsluttet gymnasiet eller lign.
  Jeg tror ikke, det er specielt meget skriftligt, de laver med børnene – det er mere sanglege, kreative ting osv. De fleste, der kommer, har ikke undervisningserfaring, så det er ikke noget problem.
  Tjek hjemmesiden og skriv til kontaktpersonen på http://www.chinalink.dk

  God tur 🙂

  Hilsen S.

  #3525965
  Anonym Anonym

  Hey… har været inde og kigge på hjemmesiden, og det lyder til at kunne være en rigtigt fed oplevelse…

  Heidi

  #3525962
  Anonym balling89

  Hey S… er det et stort problem hvis ens skrivelige engelsk ikke er for godt, og man aldrig rigtigt have prøvet at undervise andre…???

  #3525981
  Anonym Volunteer Aid

  Hejsa.
  Prøv http://www.indienfrivillig.dk eller http://www.volunteeraid.dk. To forskellige koncepter, men se hvad der passer bedst til dig. Jeg har også været i Nepal, og tror det er et ok tilbud Jysk rejsebureau har.
  Volunteer Aid sender frivillige ud til januar 2008. Vi mangler frivillige til Thailand. Du kan enten arbejde med engelskundervisning på en kostskole eller et kvindecenter i Pattaya. Der er også mulighed fro at arbejde i en børnehave eller på et handicap projekt i det nordøstlige Thailand.
  Vi hører gerne fra dig.
  MVH
  Katrine Ingemann
  http://www.volunteeraid.kd

  #3525993
  Anonym Anonym

  Hey..
  Tak for svaret.. det lyder også spændene.. har mange af de ting, som jeg synes der spændene og godt kunne tænke på at opleve…

  og har muligheden for at kommer til Indien…

  Hilsen
  Heidi

  #3526016
  Anonym Irene

  Indien er bestemt et drøn-spændende land at rejse til og være frivillig i. Desværre er det min erfaring, at det er svært at finde gode steder i Indien.

  Det er svært at forklare inderne, hvad det er vi gerne vil. De har et andet forhold til både det at arbejde og et andet forhold til børn, end vi har. Det gør, at mange enten kommer ud til et sted, hvor de drunker i arbejde, hvor det forventes af dem, at de arbejder 60 timer om ugen. Eller at de kommer ud til et sted, hvor de ikke rigtig får lov at lave noget som helst, men kun må se på.

  Så vær lidt grundig og spørg til det, du finder. Du kan få en super god oplevelse, hvis du vælger det rigtige. Jeg elsker selv Indien -det er et af de mest intense lande, jeg har været i, landet der aldrig lader dig glemme at det er der du er. Indien larmer, lugter, smager, bombardere dig med indtryk 24/7.

  Hvis du gerne vil forberes på det, du kommer til at møde på din rejse og udvikle værktøjer til at forstå inderne og få mere ud af dit ophold, så kig forbi http://www.rhe.dk/hojskole/rejseprojekt/

  held og lykke med det

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account