Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3653493
  Anonym Indra Volunteer Travel

  Frivillige i Nepal med Indra Rejse Frivillige

  Frivillige i Nepal med Indra Frivillige Travel, en ansvarlig frivillige rejser selskab, der tilbyder forskellige meningsfulde frivillige muligheder i Nepal. Nepal, er en af de smukkeste og mest eventyrlige land i verden hvert år mange mennesker besøger Nepal til at udforske og opleve dens autentiske kulturer og livsstil!

  Bortset fra frivilligt arbejde i Nepal, tilbyder vi også Praktik i Nepal og sabbatår i Nepal programmer. Alle vores programmer er dedikeret til lokale samfund udviklingsinitiativer og dine behov; du kan arbejde i frivillige projekter som børnehjem, skoler, Kloster og mikrofinansiering, medier, te forskningsprogrammer praktikophold programmer.

  Nepal Frivillige programmer:

  Som en stigende global tendens til frivilligt verdensplan, er mange rejsende søger forskellige meningsfulde rejsemuligheder, i denne sammenhæng, er glade for at tilbyde forskellige frivillige projekter i Nepal Indra Travel Frivillige. Mens deltage i vores programmer; du kan arbejde i børnepasning, skole undervisning, kloster arbejde og forskellige andre meningsfulde frivillige værker i Nepal.

  Praktik Programmer i Nepal

  Hvis du er studerende eller college graduate villige til at internere i udlandet for at få professionelle arbejde erfaring så tilbyder vi forskellige praktik-programmer i Nepal. Vi kan give dig placeringer på områder som Mikrofinansiering, NGO Management, Te Forskning praktik og i forskellige andre interessante emner “områder at vælge imellem! Tilmeld dig vores professionelle praktik i Nepal og være forberedt på det konkurrenceprægede marked!

  Sabbatår i Neal

  En anden voksende populære rejse-programmer i Nepal er sabbatår i Nepal. Dybest set, hvis du er en high school / kollegium eller universitet gap år studerende derefter Nepal har været en meget populær destination for ideel sabbatår programmer. Vi har brede intervaller af programmer at vælge imellem sabbatår frivillige muligheder eller sabbatår Praktikophold … Kontakt os for alle du rejser behov og krav.

  Adventure Rejser programmer:

  Nepal, som er landet af Mt. Everest, fødestedet for Herren Buddha og have Asiens smukkeste te haven … uden at besøge sådanne steder dinNepal ture forbliver ufuldstændige! Så hvis du ønsker at få natur, kultur og eventyr oplevelse på én gang derefter rejse Nepal, hvor du finder alle disse erfaringer; lige fra en enkelt tur! Også, varm gæstfrihed og imødekommende mennesker er de store attraktioner i Nepal!

  Så glæder vi os alle fra forskellige hjørner af verden til at deltage Indra Travel Frivillige og få vidunderlige Nepal rejseoplevelser, nyder de meget sikker, pålidelig og mindeværdige ture i Nepal. Ser frem til at se dig og byde dig velkommen i Nepal meget snart!

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account