This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3500411
  Anonym monewia

  Vi er to piger på 20 år der søger mulighed for at arbejde frivilligt i Thailand, Laos, Cambodja eller Vietnam på et børnehjem / andet humanitært arbejde eller på naturbeskyttelsesprojekter/ projekter der omhandler arbejde med truede dyr. Hvis der er nogen der selv har deltagert i noget lignende eller kender nogen der har, ville det være fedt at høre mere om det, da vi er i gang med at planlægge turen nu.- vi tager afsted først i januar regner med at turen skal vare ca. 4 mdr. iberegnet tid til også at rejse lidt rundt- Ida og Maria:)

  #3500413
  Anonym tln

  Hej
  Jeg ved at Rønde Højskole laver frivilligt arbejde i Thailand.
  Du kan læse en artikel om deres arbejde med Aids syge børn i Thailand:
  https://www.backpackerplanet.dk/magazine/article/index.asp?page=113&intArticleID=131

  Rønde Højskole: http://www.rhe.dk/hs/

  #3500417
   Rønde Højskole

  Kære Ida og Maria
  Svar fra Rønde Højskole:Det kan være svært, at komme til at lave frivillligt arbejde -det lyder underligt, når det I gerne vil, er at tilbyde gratis arbejdskraft til steder I ved kunne bruge hjælp. Jeg ved, at det især er svært i Vietnam -her er man bange for at I som udlændinge bliver for gode venner med lokale og begynder at fortælle om demokrati og den slags. Så her kan man kun være i tre uger på samme sted.

  I Thailand har vi flere kontakter, men for at komme ud til vores kontakter, skal I gå her på højskolen i 18 uger. Tid I bruger til at forberede jer praktisk og mentalt til at komme ud blive en del af livet i en fremmed kultur. Vi tilbyder frivilligt arbejde hos en af vores kontakter i Asien, Afrika eller Latinamerika -primært humanitært arbejde fx børnehjem, handicaptrænning, undervisning.

  Jeg ved, at der rundt om på nettet er udenlandske organisationer, der tilbyder frivilligt arbejde, prøv at søg på ‘volunteer’ og se, hvad I finder. http://www.uland.dk er også en mulighed. I skal være opmærksomme på, om det sted I får kontakt til har haft volontører før. Find også ud af om I kan få kontakt til tidligere volontørere og høre deres mening om arbejdet.

  Det kan være svært at forklare tankegangen bag det at arbejde som frivillig; nogle steder vil I blot komme til at sidde og kigge på, der kan være problem med sproget eller I kan komme til at arbejde 50 timer om ugen -det er ikke lige sagen når man også skal bruge energi på varmen og at være i en ny kultur.

  I er velkommen til at kigge forbi vores hjemmeside på http://www.rhe.dk/hs/index, der kan I i hvert fald også læse flere historier om, hvordan det er at være afsted -hvad det er man skal indstille sig på.

  Held og lykke
  Irene, Rønde Højskole

  #3500568
  Anonym Anonym

  Proev at kig paa http://www.ccountry.dk det er et projekt i Thailand!!!!!

  #3500707
   none

  Hej,
  jeg håber ikke jeg svarer for sent, men det kunne være en mulighed at kontakte CWCC i Phnom Penh. De arbejder for kvinders rettigheder i landet, og tager måske frivillige ind. Jeg arbejdede selv for FKN og CWCC sidste efterår, og da havde de to frivillige fra Danmark. De har brug for al den hjælp de kan få – jeg arbejdede med sex-misbrugte, og det var ikke sjovt! Held og lykke!

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account