This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3501058
  Anonym xxNinaxx

  Min kærste og jeg vil gerne ud, at arbejde frivilligt når vi er færdige med vores uddannelse. Vi har søgt og søgt men alle de steder vi har fundet, koster det penge at komme afsted (mange penge..)
  ER DET VIRELIG IKKE MULIGT, AT KOMME AFSTED UDEN AT DET SKAL KOSTE EN MILLIARD ?????? ;o)

  #3501079
  Anonym Vesle Brøndum

  hey,

  jeg er en ung mand på 18 år som står i samme situation, altså at jeg gerne ville ud på frivilligta rbejde, men bare uden at skulle betale for det…

  hvis i har fundet noget siden i har skrevet her i forumet, ville i så ikke være hjælpsomme at informere mig om det via min e-mail som er vesle12@yahoo.dk

  #3501293
  Anonym Silke

  Hej

  Nu er det nok lidt sent, men alligevel. Jeg har selv været frivillig i Guatemala – hos en lokal organisation, som jeg tog kontakt med, da jeg var i Guatemala – det kostede ikke noget, til gengæld var det meget lærerigt og udfordrende. Og der er masser af forskelligt arbejde, man kan udføre som frivillig.
  Hjemmeside for projekt: http://www.peile.dk
  Hvis det koster en milliard 🙂 er det fordi at de planlægger hele opholdet for en, med evt. skole, kost og logi.

  #3501303
  Anonym Nina

  Det er aldrig for sent 😉 tak skal du have. Jeg vil straks gå ind og tjekke hjemmesiden…
  Nina

  #3501441
  Anonym Happle

  Bare rolig! Jeg skal selv rejse ud og arbejde frivilligt i Indien. Jeg har valgt at rejse afsted med Dansk ICYE der har korttidsprogrammer, som ik koster en formue!!

  #3502820
  Anonym Anonym

  stop eu

  #3502821
  Anonym Anonym

  stop eu

  #3502893
  Anonym PPJ

  Hvis det godt må være i Europa så prøv ICYE’s rejseprogram EVS. Det er helt gratis, både ophold, kost og logi, da det er EU-støttet. Skulle selv have været et halvt år til Spanien, projektet gik dog i vasken da Spanien ikke havde råd til at give penge til alle frivillige. Jeg har kun positivt at sige om ICYE, som har et tæt samarbejde med en, laver møder, hvor man kan møde frivillige voluntører fra andre lande og tidligere danske voluntører.

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account