This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3507580
  Anonym Poca

  HJÆÆLP!! Jeg går rundt med en drøm om at tage til Australien/Tasmanien eller Afrika, i vinteren 2007 og arbejde frivilligt i en nationalpark eller lignende. Jeg har efterhånden søgt næsten alt, men kan ikke finde nogen hjemmesider, hvor jeg kan kontakte nogle af disse nationalparker… kan du hjælpe!?
  Mvh. Tine

  #3507584
   arbirk2

  HI,
  Jeg kan give dig kontakter til landsbyer lige på grænsen til Serengeti nationalparken i Tanzania, hvor der er masser af fornuftigt at tage sig til og hvor de vilde dyr er en del af dagligdagen.
  mvh
  Michael

  #3507586
  Anonym sm62647

  Hej Tine.

  Jeg kan anbefale dig at besøge http://www.exis.dk. Her kan du finde yderligere information om frivilligt arbejde. Jeg er ikke bekendt med deres tilbud i forhold til arbejde i Afrika, men var i indeværende sommerferie i USA, hvor jeg arbejde for American Conservation Experience (ACE) i forskellige nationalparker. Det var et fantastisk ophold, så jeg kan varmt anbefale Exis og ACE. Jeg har under “Nordamerika” skrevet et lille indlæg, såfremt det har din interesse.

  Venlig hilsen
  Søren

  #3507591
  Anonym Sofie

  Hej

  Prøv intersprog.dk. De har et ret spændende program i både afrika og Australien.

  #3507655
  Anonym Stine

  Hej Tine.
  Tror det er med kort varsel, men prøv adventureheart.dk.

  #3507763
  Anonym Fie

  Hej.
  Du kan også kigge på hjemmesiden http://www.alott.dk. De har en masse ophold i Afrika, hvor man kan komme til at arbejde med vilde dyr. Ellers har Mellemfolkeligt Samvirke også en masse projekter i Afrika, men det har så mest med mennesker at gøre. Deres hjemmeside er http://www.ms.dk

  Mvh.
  Fie

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account