Dette emne er tomt.

  • Forfatter
    Indlæg
  • #3513195
     SJ

      Hej!

      Jeg vil lige høre, om der er nogen, der har kendskab til nogle organisationer, der formidler frivilligt arbejde i Asien? Det skal være arbejde med børn, helst på en skole (eller evt. børnehjem).
      Jeg har søgt mange forskellige steder, men det hele koster en hel del, synes jeg – ved du, om man kan komme afsted uden at betale en bondegård…?? Det må da være muligt!!

      Hilsen S.

      #3513222
       eva

        Det kan man godt, komme af sted uden det koster en bondegaard. Proev og tjek http://www.laoshi.dk – de rekrutterer frivillige engelsklaerere til Kina. Jeg mener man skal betale 2500 kr for kontakten (men det daekker kinesisk undervisning i landet) og saa lommepenge og billet… Det kraever vist engelsk paa gymnasie niveau. Hvis man kan mere eller har et eksamensbevis med engelsk fra en videregaaende uddannelse har de loennede jobs.

        #3513278
         Nina

          Jeg har været i Thailand og arbejde frivilligt på en skole/børnehjem, og det var gennem EXIS, det fungerede rigtig godt og syntes heller ikke det var alt for dyrt. En oplevelse for livet!

          #3514684
           Sidsel

            Hej, jeg har selv været i Indien i et halvt år, hvor jeg blandt andet lavede frivilligt arbejde på en skole. Jeg havde også problemer med at komme afsted på en ikke alt for dyr måde. Efterfølgende besøgte jeg adskillige indiske NGO’er, og har lavet en hjemmeside for folk som dig som gerne vil afsted og lave voluntør arbejde. Tjek den ud, og kontakt mig endelig, om det bare er for en snak.

            #3514688
             Sidsel

              Hej igen, kan se adressen ikke kom med, her er den:
              http://www.indienfrivillig.dk

              #3524133
               Marion

                Du kan se oplysninger om frivilligt arbejde i Indien, Nepal, Thailand, Sri Lanka, Vietnam og Tibet på: http://www.exis.dk

                #3530474
                 Geo

                  Hvis du er lidt mere til det moderne end det primitive skulle du tjekke http://www.chinalink.dk. Deres projekter på metropolerne Tianjin og Chendu i Kina er godt beskrevet i en række af weblog på http://www.chinalink.dk/kulturudveksling/kulturudveksling.htm

                Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)

                Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

                © 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

                Log ind med brugernavn & kodeord

                eller    

                Glemt dine oplysninger?

                Create Account