This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3507280
  Anonym Jacob Schultz

  Jeg er en ung fyr på 18 år, som gerne vil ud og opleve verden. Er færdig på gym til sommer, og vil utrolig gerne ud og arbejde frivilligt et sted. Jeg er meget åben overfor hvad jeg vil arbejde med, men jeg vil meget gerne hvis det kunne foregå i et fransktalende land fx i Afrika eller Asien. Opholdes længde skal helst være under et halvt år. Håber der er nogen der kan hjælpe mig? Ved ikke hvilke organisationer jeg skal benytte, eller om det overhovedet er muligt?

  #3507296
  Anonym solskinsglad

  Hjemmesiden http://www.idealist.org har en fransk afdeling. Jeg har selv benyttet den spanske version, og alt, hvad jeg har fundet der, har været seriøst.

  #3507295
  Anonym susanne2690

  hej.

  Keg vil foreslå dig at tage til fransk guarynere i Sydamerika. Jeg har selv rejst rundt i Sydamerika men nåede desværre ikke dertil men jeg mødte et fransk par derfra og de inviterede mig derned en dag. Jeg har stadig kontakt med dem og kan evt høre om de ved hvad man kan få af frivilligt arbejde.

  Fransk guarynere er en fransk koloni som ligger i vest sydamerika. Landet minder meget om Frankrig både prismæssigt og mentalt.

  Skriv hvis du er interesseret.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account