This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3709575
  Anonym Indra Foundation

  Frivilligt arbejde i Nepal – Arbejde med betydningsfulde projekter. http://www.indra-foundation.org

  Ser du på Frivilligt arbejde i Nepal for at gøre en reel forskel i livet! Hvis ja, vær så gerne en del af Indra Foundation; En ansvarlig frivillig organisation i Nepal, der har kørt forskellige samfundsbaserede udviklingsprojekter i Nepal. Så når du Frivilligt arbejde i Nepal med Indra Foundation, har du en indflydelse på at hjælpe samfundene i Nepal direkte! Når du arbejder i Nepal med et hvilket som helst af Indra Foundation Projekter, er det en fantastisk mulighed for at gøre en reel forskel for dig i dit liv!

  Indra Foundation tilbyder hele året rundt frivilligt arbejde i Nepal-programmer i forskellige interessante frivillige programmer som undervisning i engelsk, børnefrivillig frivilligt arbejde, byggeprojekter, sundhedspleje og medicinsk frivilligt arbejde i Nepal mv. Alle vores frivillige programmer er omhyggeligt designet til at imødekomme dine interesser og rejsebehov; For at du kan påvirke vores frivillige muligheder i Nepal. Indra Foundation er altid forpligtet til din sikkerhed og sikrer en mindeværdig tur til Nepal, der gør det til en rejse en gang i livet for dig!

  Hvorfor til frivilligt arbejde i Nepal?

  Hvis du ønsker at finde den perfekte kombination af natur, kultur og eventyr i en enkelt tur, så frivilligt i Nepal, finder du alle disse oplevelser på én gang i en enkelt frivillig tur til Nepal! Som du ved, at Nepal er almindeligt anerkendt for at have Mt. Everest, så bjergene er de store attraktioner for alle, der besøger Nepal! Vandring i Himalaya, Wildlife safaris er andre attraktioner!

  Udover smukke natur og gode eventyr er kultur en anden vidunderlig oplevelse hos alle, der kommer til frivillig Nepal. Et enkelt ord “Namaste” (nepalesisk hilsen ord) kan give dig den bedste nogensinde indbydende oplevelse at besøge nogen nepalesiske folk eller familie. Når du kommer til frivilligt arbejde Nepal og tilbringer undertiden rejser Nepal landsbyer, så vil du automatisk begynde at føle at fordybe dig i kulturen i Nepal!

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account