This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3709572
  Anonym Indra Foundation

  Frivilligt arbejde i Nepal med Indra Foundation

  Frivillig i Nepal med Indra Foundation, en ansvarlig frivillig organisation i Nepal, der tilbyder forskellige meningsfulde frivillige, praktikophold og Gap Year-programmuligheder i Nepal. Vi tilbyder fællesskabsbaserede programmer som skoler, børnehjem, mikrofinansiering og mange flere. For mere information besøg venligst vores officielle hjemmeside http://www.indra-foundation.org

  Praktikophold i Nepal

  Hvis du er studerende eller kollegium, der er villig til praktikant i udlandet for at få erhvervserfaring, tilbyder vi forskellige praktikophold i Nepal. Vi kan give dig placeringer i områder som Microfinance Internships, Te Research praktik, Ecotourism praktik og i forskellige andre interessante emner områder at vælge imellem! Deltag i vores professionelle praktikplads i Nepal og vær forberedt på det konkurrencedygtige marked!

  Gap år i Neal

  Et andet voksende populære rejseprogram i Nepal er Gap Year i Nepal. I grund og grund, hvis du er en gymnasium / college eller university gap år studerende, så Nepal har været en meget populær destination for ideelle gap år programmer. Vi har en bred vifte af programmer til at vælge mellem Gap Year frivillige muligheder eller Gap Year Internships … kontakt os for alt hvad du behøver og behov.

  Adventure Travel Programmer:

  Nepal, som er Mt. Everest, fødested til Lord Buddha og have Asiens smukkeste tehave … uden at besøge sådanne steder forbliver dine Nepal-ture ufuldstændige! Så hvis du ønsker at vinde natur-, kultur- og eventyroplevelse på én gang, så rejser du Nepal, hvor du finder alle disse oplevelser; lige fra en enkelt tur! Også varm gæstfrihed og indbydende folk er de fantastiske attraktioner i Nepal!

  Så vi byder alle velkommen fra forskellige hjørner af verden til at deltage i Indra Foundation og få fantastiske Nepal rejseoplevelser, der nyder de meget sikre, pålidelige og mindeværdige trips i Nepal. Ser frem til at se dig og byde dig velkommen i Nepal meget snart!

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account