This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3501268
  Anonym sara canas

  Vi er et par sidst i tyverne som gerne vil til Sydamerika næste år for at arbejde frivilligt en eller to måneder. Jeg er sygeplejerske og min kæreste har læst engelsk og dansk på universitetet. Vi vil såvidt det er muligt gerne arbejde med noget der er relevant for vore fag. Er der nogen der kan hjælpe os?

  mvh. Henrik og Sara

  #3501291
  Anonym missnicole

  der er mange forskellige bureauer her i danmark, eller fx tyskland som kan være til stor hjælp med at finde en plads i frivillig systemet.
  de er rimligt nemme at finde over nettet……nu kan jeg jo ikke lige huske navnet på den jeg sidst har undersøgt, men prøv jer frem og så finder i da garanteret noget og det er nemmere end at bare tage derover og så ikke være sikker på at der er en plads.
  Held og lykke

  #3501467
  Anonym Adriana Hansen

  Hejsa Henrik og Sara

  Jeg er en pige der selv har lavet frivilligt arbejde i sydamerika, i Peru. Jeg fik arbejdet gennem organisationen Axis. Abejdet kan, hvis man ønkser det, bestå af flere forskellige opgaver. Det jeg lavede var at undervise i engelsk 4 timer om dagen. Axis samarbejder med den Peruanske NGO CEPROMUP. Det er også mulige for at lave arbejde der går ud på at uddanne og oplyse om sex. Axis mail adresse er axis@post.tele.dk

  Håber i kan bruge mine oplysninger.

  #3501870
  Anonym jess

  Hej,
  Jeg er en 30 årig dansk fyr bosiddende i Buenos Aires på tredje år med min argentinske kæreste.
  Jeg har set opslaget ang. frivilligt arbejde på backpackerplanet.dk og vil i den forbindelse fortælle, at jeg for noget tid siden fik kontakt til en velgørenheds organisation i Argentina, som gør et fantastisk stykke arbejde med liv og sjæl. De arrangerer ophold hos en argentinsk familie samtidig med at man hjælper 3-4 gange om ugen, plus forberedelse.
  Siden krisen kom i julen 2001, har der været et stort behov for hjælp i form af frivillige.
  Hvis det stadig har interesse er du meget velkommen til at kontakte mig.
  Du er meget velkommen til at maile mig på : jess@argentinatur.dk

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account