This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3504050
  Anonym ehanthoro

  Jeg er en ung mand på 23 år. Jeg kunne godt tænke mig at komme ud og arbejde frivilligt til sommer og gerne i Østafrika, det vil sige omkring Tanzania, Kenya og Uganda.

  Jeg håber der er nogen der kender til nogle gode steder, jeg kunne godt tænke mig at komme til at arbejde med mennesker.

  Jeg har kigget lidt i debatforummet, mange foreslår MS, men det syntes jeg er lidt for dyrt. Hvis der er nogle der har nogle andre erfaringer vil jeg meget gerne høre om dem.

  mvh Thor

  #3504054
   arbirk2

  Hej Thor,
  Der findes også lokale organisationer der arrangerer frivilligophold. En er f.eks. Ukerewe Tourist Association. Ukerewe er en Ø i Victoriasøen. I Ukerewe Tourist Association er dens turistforening og har et turistkontor der. De arrangerer frivillig ophold. Du betaler for at få det arrangeret og giver et tilskud til materialer. Rejse og ophold må du selv betale. Arbejdet er entena t undervise i engelsk elelr matemati i 7-8. kl. eller hjælpe med skolereparationer. Jeg hjælper dem med kontakter uden for Tanzania.
  mvh
  Michael

  #3504492
  Anonym sandra

  hej. Kunne enormt godt tænke mig at skulle undervise i engelsk eller matematik som du lige beskrev Michael. Hvordan bærer jeg mig ad med at komme afsted til Tanzania osv?
  mvh sandra

  #3504513
  Anonym Jakob

  Der er også en mulighed med Dansk ICYE. De sender både til Kenya og Uganda. Man skal lave frivilligt arbejde, som f.eks undervise. Det kan varmt anbefales. Jeg har selv været i Kenya i et år med Dansk ICYE, og havde kun positive oplevelser med organisationen. se deres hjemmeside http://www.icye.dk

  #3504574
  Anonym irene

  Det her var måske også en mulighed:
  http://www.rhe.dk/site/rh/index.php?pageid=135
  irene

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account