Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3541271
   Pernille K. Olesen

  Hej!! 🙂

  Min veninde og jeg på 19 og 20 år, vil meget gerne ud og rejse i vinteren 2012/13. Vi vil gerne ud og arbejde frivilligt med dyr. Er der nogle der har været afsted, som har nogle ideer til organisationer eller Wildlife centre, hvor man kan komme i tæt kontakt med dyrene. Vi har overvejet at rejse til et af landene Mellem-/ Sydamerika, Australien og New Zealand.

  Håber der er nogle der har tid og lyst til, at hjælpe os!! 🙂

  #3541275
   Anonym

  wwww.harnas.org

  #3541294
   VerdensMikael

  Jeg har selv deltaget på et projekt i Peru. Der var alle mulige forskellige dyr, og det ligger midt i regnskoven. Helt fantastisk, og faktisk det bedste naturprojekt i Peru!

  Jeg vil dog ikke linke til det, da jeg ikke gider reklamere for den ene eller anden destination, men prøv at google frivilligt arbejde med dyr i Peru.

  🙂

  #3541305
   Gjest

  Jeg har vært på flere steder, og det er ofte veldig dyrt og altfor mange frivillige. Stedet jeg var sist, i Sør-Afrika var helt fantastisk, mye kontakt med dyrene og få frivillige! Mer info på christelstokke.blogspot.com

  #3541306
   Mia86

  Jeg har arbejdet frivilligt med elefanter i Sri Lanka. En helt fantastisk oplevelse! Hvis I kunne have mod på at rejse til Sri Lanka i stedet for eller noget af tiden, vil jeg anbefale jer at google Inspire Sri Lanka eller Millenium Elephant Foundation 🙂

  #3541308
   Stine van Dijk

  Hejsa. Jeg kan anbefale at kigge nærmere på denne hjemmeside:
  http://www.intiwarayassi.org/

  Jeg har besøgt en af de tre parker, som alle ligger i Bolivia. Det er ikke dyrt, og der er ihvertfald masser af kontakt til dyrene. Antallet af frivillige varierer meget – og derfor også arbejdets art og mængde.

  Jeg var i parken Ambue Ari i to måneder i 2010. Så hvis I har flere spørgsmål til lige præcis det sted, så skriv endelig til mig på hvidknas@hotmail.com

  #3541309
   Pernille K. Olesen

  Tusinde tak for jeres svar! Det er helt sikkert noget vi vil kigge nærmere på, alt sammen! 🙂

  #3541323
   Anonym

  tjek også alott.dk 🙂

  #3541435
   Anonym

  EXIS arrangerer frivilligt arbejde med dyr i både
  Kenya (http://www.exis.dk/frivilligt-arbejde/kenya)
  Sydamerika (http://www.exis.dk/frivilligt-arbejde/sydamerika/ ) og Sri Lanka (http://www.exis.dk/frivilligt-arbejde/srilanka/ )

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account