This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3543387
  Anonym Anonym

  Hej BPP.

  Jeg er en ung fyr, som har taget springet ved at sige mit job op, og følge min allerstørste karrieremæssige drøm om at blive dyrepasser i zooligiske anlæg.

  Da uddannelsen er ekstremt svær at få herhjemme i Danmark, tænker jeg, at frivilligt arbejde med dyr i udlandet vil være en yderst belønnende måde at få erfaring på inden for området.

  Jeg er derfor meget interesseret i at vide, om i kender til nogle steder rundt omkring i verden, hvor man kan lave frivilligt arbejde med dyr? Jeg er mere eller mindre ligeglad med hvilke arbejdsopgaver jeg bliver stillet – det vigtigste for mig er, at jeg ved min indsats gør en forskel på en eller flere måder.

  Jeg er IKKE interesseret i at få kontakt til de steder, som tager vanvittige overpriser for, at folk med en forkærlighed for dyr kan få lov at udleve deres drøm – og jeg håber derfor nogle af jer kender til steder, hvor omkostningerne er minimale.

  Mine foretrukne destinationer (i prioriteret rækkefølge) er:
  – Australien
  – Sydamerika
  – Nordamerika
  – England
  – Afrika

  Uanset hvilke inputs i har til mig, tager jeg imod dem med åbne arme!

  På forhånd mange tak for jeres hjælp!

  De bedste hilsner
  Mads

  #3543395
  Anonym Magnus

  Tjek wwoof.org – det drejer sig godt nok primært om frivilligt landbrugsarbejde, men hvis du kigger dig omkring, kan du sikkert godt finde værter med mange dyr.

  #3543411
  Anonym Anonym
  #3543814
  Anonym Joel
  #3544259
  Anonym Stine

  Kontakt eventuelt forskellige danske Zoos og spørg om de har nogle samarbejdspartner/projekter i udlandet. F.eks. ved jeg at Givskud Zoo har noget samarbejder i Afrika, Cameroun med aber – ved ikke om du eventuelt kunne komme derned?

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account