This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3502340
   jack

  Hej

  Jeg har set en side fra Rønde Højskole og med dem kan lave frivilligt arbejde på et børnehjem i bl.a. Thailand.

  Du kan finde et link til deres side i link sektionen.

  Mvh

  Jack
  “Hit the road Jack”

  #3502344
  Anonym tln

  Hej

  Der er flere og flere der gerne vil ud i verden og lave frivilligt arbejde.
  Vi har samlet et nogle artikler om frivilligt arbejde, så hvis du søger i vores artikel sektion under interessen “Frivilligt arbejde” så vil du kunne finde vores artikler.
  Et andet sted du kan finde noget, om friviligt arbejde er i vores link sektion. Der er masse af links til forskellige oraganationer som kan hjælpe dig med at finde det der passer til dig.

  Vi vil da også blive glad for at høre om dine erfaringer når du kommer hjem igen.

  De bedste rejsehilsner

  Torben Linnemann Nielsen
  https://www.backpackerplanet.dk

  #3502337
  Anonym julie EK

  hej.
  jeg er en pige på 19 år der gerne vil arbejde frivilligt med børn.
  Min bekymring (eller min mors store bekymring) er imidlertid min egen sikkerhed. fx er der tilbud til at komme til Cape town og arbejde med børn, men alle jeg kender der har været der (som turister) måtte ikke gå her og der og slet ikke om aftenen. hvis der er nogen der ved hvordan forholdene er enten i afrika eller andre steder (fx thailand) vil jeg meget gerne høre fra jer! tak.

  #3502347
  Anonym mortenmj

  hejsa

  Kan anbefale dig Guatemala i Mellemamerika. Var selv frivillig i 4 mdr. på et projetk. http://www.densikrevej.dk. Det er et super godt projekt!! Skriv endelig hvis du har nogle spørgsmål omkring projektet eller Guatemala i det hele taget.

  Mvh.
  Morten

  #3502398
  Anonym Christina

  Hej..
  Hvis du gerne vil til sydafrika, er der en “organisation” der hedder Camphill – omkring Cape Town har de to – dels en der hedder CAmphill Alpha som er for voksne “mentally an physically challenged” og en der hedder “Himmel en Arde – Hermanus” som er et tilsvarende sted, men hvor der både er børn og voksne.
  Det er hårdt arbejde men også spændende – du betaler selv rejse + forsikring men ellers er der kost, logi + “lommepenge”.
  Og der kan din mor i hvert fald trygt sende dig ned 🙂
  Desuden kommer du til at møde både lokalbefolkningen + unge / voksne fra hele verden.
  Det eneste jeg vil sige du skal gøre op med dig selv er hvor meget du vil arbejde – for der er meget at lave og man skal selv kunne sige til og fra – der er ikke andre der gør det for en – men så får man også nogle seriøse oplevelser…
  Der er også forskellige projekter i Cape Town, men dels er der ikke logi tilknyttet, du skal selv betale for alt + Cape Town er en spændende by, men man skal også passe godt på sig selv 🙂
  Du kan finde de to steder på nettet – og vil du vide mere er du velkommen til at skrive på min mail; qagit@hotmail.com.

  #3502446
  Anonym Nadia

  Jeg var frivillig i Pattaya i 6 mdr på et børnehjem, hvor jeg både arbejdede med børn, voksne handicappede og ældre mennesker.

  Læs mere her http://www.fr-ray.org/en100100.php

  Kig under: How to help.

  Håber det kan bruges.

  #3502671
  Anonym sophie møller

  Hey..
  børnehjemmet i pattay er et rigtigt godt sted at tage hen.. jeg skal selv der ned og 2 år… regner jeg stærkt med… de har konstant ca. 10-20 frivillige unge mennesker der bor og arbejder gratis på børnehjemmet…du skal passe de helt små børn.. mellem helt ny fødte-3-4 år… du skal lege skifte dem og made dem… jeg har selv besøgt børnehjemmet af to omgange… har været der nok 7 gang i alt.. og de er ekstremt imødekommende og søde… og der er altid andre dansker-unge piger elller drenge… så du altid har nogle i nærheden med samme modersmål det dejligt nok syntes jeg…. 🙂 bare et lille tip…

  #3502672
  Anonym Karina H

  Hej mortenmj..
  vil lige høre angående densikrevej, tog du afsted alene eller med en rejsepartner? Hvordan foregår transport fra lufthavn osv? For hvis man skal klare alt på egen hånd i et fremmede land er det måske rart no at være 2:)

  #3502673
  Anonym Anonym

  Hej sophie..
  Lyder meget spændende det du skriver, men er alligevel meget nervøs over at skulle afsted alene.. Er du sikker på der altid er ndre danskere dernede? og er organisationen helt oki?
  vil du evt skrive lidt om dit ophold dernede så jeg kan få et indblik i hvad der skal foregå?
  hilsen karinah

  #3502818
  Anonym Louise

  Hej Sofie Møller.
  Kunne det være muligt at få nogle telefonnumre eller e-mail adresser til det frivillige børnehjem i Pattay.
  mvh. Louise og Stine

  #3503384
  Anonym Jeanette

  Hej Sofie. Ang dit ophold i pattay.
  Ville lige høre om du ved hvilken adresse jeg kan få flere oplysninger om børnehjemmet på? Min e-mail adresse er: jeanette-storm@hotmail.com
  Du må meget gerne kontakte mig. Dette ville være rart at høre fra en der har oplevet at være frivillig arbejder. MVH Jeanette

  #3506092
  Anonym Anonym

  Hej Sophie Møller og Nadia

  Vi har i et stykke tid ledt efter et børnehjem i Thailand og skrevet til en del, men dette børnehjem lyder perfekt, da der både er helt små børn og større børn.

  Hvordan med transport derned, penge osv…?
  Er der ingen dansk kontaktperson?

  Håber I vil hjælpe os!

  Mv. Helle og Mette.

  #3518522
  Anonym Cat

  Nogen der har arbejdet i Brasilien?
  Mvh catmohl@hotmail.com

  #3524169
  Anonym Marion

  Også EXIS har muligheder for socialt arbejde i Thailand.
  På børnehjem, folkeskoler og børnehaver.
  se http://www.exis.dk

  #3526156
  Anonym Maria

  Hej!
  Er der nogle som ved om børnehjemmet i Pattaya har programmer for frivillige mere? For har søgt og søgt men kan ikke finde noget som helst om det på nettet.. Kan kun finde den der Fr. Ray organisation, men de skriver at de ikke længere sender frivillige til børnehjemmet.. Og det er der jeg gerne vil hen :s

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 17 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account