This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3525913
  Anonym SJensen

  Hej!

  Jeg har her på hjemmesiden læst om et sted i det nordøstlige Thailand, hvor det er muligt at blive frivillig på den lokale skole og bo hos en thailandsk familie (forældrene er lærere på skolen). Familiens hjemmeside skulle være http://www.mynittaya.com eller noget i den stil. Jeg har tidligere været inde på hjemmesiden, men nu virker den ikke – er der nogen, der ved, om de har fået en ny hjemmeside?

  Hilsen S.

  #3525918
  Anonym Anonym

  Du kan evt. også kigge på http://www.exis.com de har også en masse frivillige projektor i asien herunder thailand, og de har også kontor i Danmark.

  #3525915
  Anonym Trine S

  Hej. Jeg skal også selv til Thailand og jeg havde bestemt mig for at jeg ville arbejde på den skole du omtaler. Jeg kender en pige som har været dernede, og hun sagde at det slet ikke var så godt som de selv skrev. Familien var slet ikke interesseret i dem. Nogle gange kørte familien uden at sige noget og kom først tilbage nogle dage senere. Hun sagde at de var meget overladt til dem selv.

  #3525916
  Anonym SJensen

  Hej Trine
  Tak for dit svar. Så er det vist ikke lige det sted, jeg skal hen alligevel!
  Til gengæld har jeg lige fundet en organisation på nettet, som sender frivillige ud til projekter i Thailand, Cambodia, Columbia og Peru. Det er fx. projekter, hvor man hjælper på et center for gadebørn, underviser i engelsk, laver sportsaktiviteter og lege med børnene osv. Man kan læse meget mere på http://www.globalteer.org
  Jeg overvejer 3 måneder i Cambodia (880 engelske pund – inkluderer deltagelse i projektet, logi, afhentning i lufthavn m.m.)

  God rejse 🙂
  Hilsen S.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account