This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3543825
  Anonym musikmanden

  Hej venner.

  Jeg leder efter en måde at komme væk og lave frivilligt arbejde, men uden den omkostning der altid ligger ved bureauer..

  Altså et sted som tilbyder logi, måske kost. Hvis jeg selv betaler min rejse om mine forsikringer.

  Det kunne være et sted som arbejdede med dyr, en skole som mangler hjælp, miljø som skal bruge en hånd. Eller hvad der nu kunne være derude.

  Jeg har kigget mig en del omkring på internettet, men alt jeg støder på er i prisleje fra 20-30 tusind for 1-2 md. Det er jo fuldstændig forrykt.

  Håber virkelig der sidder nogle derude med gode erfaringer, kontakter eller gode råd.

  Mange tak for jeres tid 🙂

  Daniel

  #3543828
  Anonym olischer

  der her er dansk og koster ikke nået både min søster og min x har arbejder her har selv være og se det og det er virkel et godt stykke arbejder de gør kontak life eller susanne per mail lidt om dig selv hvad du kan tilbyde.
  når ja det er i kenya i en by lidt nord på der hedder nakure http://www.newlife-africa.org/

  ps. vis du gør det husk at tag til jihji i uganda fedt fedt fedt sted

  Mvh Nikolaj Olischer

  #3543829
  Anonym olischer

  vis du har interesse kan jeg hugge dig up med min søster Luna Olischer hun kan fortalle det alt du måtte havde af sprøsmål

  #3543831
  Anonym Magnus

  wwoof.org

  #3543840
  Anonym Tine

  Ellers er det også http://volunteerstokenya.org/start/Home.html
  Jeg kender rigtig mange, som har været dernede og har været virkelig glad for det. Du kan selv være med til at bestemme et projekt. Du kan evt se billeder her: http://www.facebook.com/pages/Volunteers-To-Kenya/191660397528459

  #3543852
  Anonym Jesper Jensen

  Jeg besøgte Ladli (http://ladli.org/) i Jaipur / Indien sidste år og fik en snak med dem om at komme derned og arbejde frivilligt.

  Tjek dem ud 🙂

  #3543855
  Anonym Daniel

  Tusind tak venner – Det er fedt med noget hjælp.

  Desværre er noget af det jo stadig ret dyrt.. Men ikke noget nær det samme som de mere commercielle sites. Hvor er det sørgeligt de går glip af så meget hjælp fordi de er grådige…

  Nu fik jeg skrevet Afrika, asisen og indien. Når vi nu er igang – har i så også fingeren på pulsen i forhold til south americas?

  😀 mange mange tak igen!

  #3543848
  Anonym Mia86

  Jeg kan varmt anbefale Millennium Elephant Foundation i Sri Lanka. De arbejder med elefanter, som er blevet skadede/syge eller hvis ejere ikke længere kan tage sig af dem.

  Det koster lidt at være frivillig der (man betaler direkte til MEF), men til gengæld får man kost, logi og transfer fra/til lufthavnen. Pengene går til at dække disse omkostninger samt til vitaminer, medicin og andre ting, som elefanterne har brug for.

  Hvis du har lyst til at vide mere om projektet, kan du kigge på millenniumelephantfoundation.com. Du er også meget velkommen til at spørge mig eller stille spørgsmål på deres facebook-side (https://www.facebook.com/pages/Millennium-Elephant-Foundation/268574419139?fref=ts), som mange tidligere frivillige følger.

  #3543857
  Anonym Line

  Prøv Danish Volunteers i Guatemala. Det er startet af to danskere som har det præcist som dig!

  #3543861
  Anonym jacob
Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account