This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3501691
  Anonym Jon

  Hejsa.

  Jeg rejser til Sydamerika 1. januar…. Og jeg er endnu en fortabt sjæl, som ikke har den fjerneste idé om, hvordan man finder frivilligt-/ hjælpearbejde i (helst!) Argentina, Chile, Bolivia eller Peru!
  Er der ik nogen som har et par gode links til sider, hvor man evt ka booke noget hjemmefra eller bare få info om, hvor man opstøver noget arbejde?

  Tak!
  Mvh Jon.

  #3501692
  Anonym stiggo

  Hej Jon!
  Prøv at kigge på http://www.argentinatur.dk eller sende en mail til jess@argentinatur.dk, der er de meget behjælpelige omkring ture i Argentina. De skal hjælpe mig med at få frivilligt arbejde, de kan hjælpe med sprogskole osv.. Det kan jeg varmt anbefale, så prøv at tjekke det ud!
  Mvh Stig

  #3501851
  Anonym Anonym

  Hej Jon,
  Du er som Stig skriver meget velkommen til at kontakte mig her i Buenos Aires på jess@argentinatur.dk.
  Vi har kontakt til en argentinsk velgørenheds organisation, som sammen med frivillige fra andre lande gør et super stykke arbejde og er meget rare at være sammen med.
  MVH, Jess Smergel-Krog

  #3535449
  Anonym Marina

  Hej jeg rejser også til sydamerika om et år og denne side er den jeg har kigget på: http://www.icye.dk den ser umildbart billig ud, men den er uden fly, vaccinationer osv. og har endnu ikke regnet ud hvad prisen så løber op i men synes denne side er værd at tjekke ud.
  Mvh. Marina

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account