This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3500035
  Anonym Backpackers Online

  er der nogen der kan hjælpe med organisationer eller kontakt til steder i latinamerika eller asien, hvor de har behov for frivillig hjælp fra oktober og tre måneder frem??? Vi er to lærestuderende der lige holder en kort pause – vi er 22 og 21 år, og vil gerne afsted.
  Hilsen mia og anita

  #3500036
  Anonym Backpackers Online

  I skulle kontakte IBIS. De har adskillige projekter i Latinamerika, og kan sikkert give jer nogle kontakter.
  mvh

  susanne (mailto: shm@mag1.aarhus.dk)

  #3500037
  Anonym Backpackers Online

  Måske I ikke har tid nok, men ellers har vi et fantastisk tilbud på Rønde Højskole. med vores rejseprojekt -Projekt Pilgrim bliver man godt forberedt til sit livs rejse. vi har kontakter over hele verden, så I kan komme til at arbejde på døveskole i Tanzania, børnehus i Nepal, børnehjem i Thailand, pigekostskole i Indien, gadebørnsprojekt i Tanzania…. Slå ihvert fald en smut forbi vores hjemmeside: http://www.rhe.dk/pilgrim

  og ellers god tur og held & lykke

  #3500038
  Anonym Backpackers Online

  Hej
  Jeg har to venner som har arbejdet frivilligt i Guatemala/Mexico. De rejste bare derover og henvendte sig på et børnehjem. De blev der dog ikke så længe som først planlagt, da den ene blev syg af loppebid. Deres råd er: rejs ikke igennem nogen organisation – tag derover og henvend jer på en institution/børnehjem, som I finder frem til ved at spørge jer frem. Det er det billigste!

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account