This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3532974
  Anonym Dennisbager

  Her er muligheden for en billig Land Rover tur i Sydamerika i en fuldt indrettet defender 110.

  Bilen er fra 1989 og med en Tdi motor, har gået lidt over 300.000km og motoren hår været renoveret ved omkring de 200.000km. Den er udstyret med alt det man normalt lægger i sådan en bil, såsom ekstra tanke, tagtelt, ekstra batterier og strøm, solceller plus alt det løse. Ja, og så er den hvid med zebrastriber…

  Bilen forventes solgt i slutningen af april/maj et sted i Argentina, enten Bournes Aires eller i nærheden af Andesbjergene evt. Santiago. Prisen vil være omkring 80.000kr incl. alt udstyret. Således at man stort set er klar til at køre af sted dagen efter overtagelsen.

  Når man tænker på denne pris, skal man lige sammenholde med hvad det vil koste at shippe sin egen bil herover og hjem igen (ca. 40-50.000kr ialt) plus afgifter m.m. derhjemme medens man er væk. Så i det store regnestykke er det ikke den store pris, samt at det nok er muligt at saelge bilen igen herovre til ca. samme pris.

  Bilen er på sveitsiske nummerplader og de nuværende ejere er fra Tyskland. Ved et evt. køb laves der et lokalt ”cirkus” med papirerne og i løbet af en dags tid er alt på plads. Ansvarsforsikringer købes nemt herovre og koster mellem 20 og 100US dollar pr. land. Og det er alt hvad der behøves. De nuværende sælgere kender til papirarbejdet herovre og vil også være meget behjælpelige med diverse andre rådgivning.

  Vi har på vores rejse rundt her i Sydamerika, flere gange stødt på det tyske par som ejer bilen. De virker ærlige og meget påpasselige med at alt er i orden på bilen.

  Der er plads til baade at sove inden i bilen og oppe páa taget.

  Er der nogle interesserede sender jeg gerne kontaktoplysningerne og flere detaljer på bilen.

  Vi kører ikke selv i en LR, men vores rejse kan følges på http://www.dennisbager.dk

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account