This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3526751
  Anonym Malene

  Jeg har ikke et specielt hostel jeg vil anbefale men vil bare råde dig til at booke i forvejen når der er full moon party fordi ellers er det rigtig dyrt og tit er der udsolgt i ugen op til. De lækreste bungalows ligger ikke på hat rin hvor full moon party er. øen er fin så god fornøjelse med det.
  Knus

  #3526754
  Anonym mbeltoft

  Vil klart anbefale SAME-SAME. Ejeren er dansker og hedder Søren. En rigtig flink fyr der også kan holde et brag af en fest. Stedet har både god og billig mad og det kVil klart anbefale SAME-SAME. Ejeren er dansker og hedder Søren. En rigtig flink fyr der også kan holde et brag af en fest. Stedet har både god og billig mad og det koster heller ikke alverden for et dobbeltværelse med bad.
  Stedet ligger ikke helt ned til stranden så man er lidt væk fra støjen hvis man gerne vil sove – men ikke mere end 3 minutters gang :)oster heller ikke alverden for et dobbeltværelse med bad.
  Stedet ligger ikke helt ned til stranden så man er lidt væk fra støjen hvis man gerne vil sove – men ikke mere end 3 minutters gang 🙂

  Jeg overvejer selv at tage derned igen til april-maj

  #3526749
  Anonym vagabond1

  Hello. Noen som kan gi noen gode raad om hvor man burde bo paa kho pha nagn? Planen er aa vere der den 6 november slik at jeg kan faa med meg full moon party 12 november. Kunne tenke meg bungalov paa stranden ikke saa langt unna partyet, ikke for dyrt og kanskje ikke midt oppe i partyet heller. noen gode tips for bra hosteller med bungalov, som ikke er alt for dyrt ?

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account