This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3535082
  Anonym Anonym

  Vi er to gutter, der leder efter en tur til Galapagos fra Quito, og der er mildest talt meget at vælge imellem til meget forskellige priser. Vi tænker her på en tur hvor man bor på skibet og sejler rundt mellem øerne med fuld forplejning. Det vi har kunne finde indtil videre ligger på min. 11 000 pr. person. Nogen der ved om det kan gøres billigere?

  #3535087
  Anonym Perry Dahl Christensen (send_flere_penge@hotmail.com)

  Det kan det helt sikkert. Spørgsmålet er om det er værd at gøre det billigere. Dengang jeg var der for 5 år siden kunne man få ture helt ned til 500$ pr. person. Dertil kommer selvfølgelig flyveturen derud, park fee, drikkepenge mv.
  Selv brugte jeg Haugan Cruises og var ombord på en Katamaran, Nemo I. Turen kostede 1500$ og dertil kommer alle de førnævnte ting samt dykning som også var lidt pebret. På en uge nåede jeg vist at brænde 18k af alt inklusive, til gengæld er det noget jeg aldrig glemmer. Det jeg fik anbefalet var, at man ikke skal købe turen for billig, da man så kan ende på både som er ved at falde fra hinanden og kan risikere at få en guide som kun taler spansk. Når det så er sagt, tror jeg godt I kan gøre det billigere end 1500$ og stadig få en fed oplevelse ud af det.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account