This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3526779
  Anonym Anna-Louise

  Hej allesammen
  Vi er et par på 24 og 26, der efterhånden har rejst en del. Vi håber på at nogle kan hjælpe med de sidste blodsdråber. Vi vil gerne på en tur i ca. 1-2 måneder. Indtil videre har vi rejst i:
  Australien, New Zealand, Vietnam, Thailand, Cambodia, Singapore, Filippinerne, Malaysia, Indien, Nepal, USA, Canada, Costa Rica, Mexico, Peru, Bolivia, Chile, Argentina, Venezuela og Brasilien.
  Så vi håber virkelig der er nogen der har en god ide til hvor den næste og måske sidste (foreløbigt i hvert fald;) ) tur skal gå hen. Vi er åbne overfor det meste.
  På forhånd mange tak.
  Anna-Louise & Thomas

  #3526781
  Anonym lone traveller

  Pæn liste må man sige. Selvom jeg ikke selv har været der, så foreslår jeg Kina.

  Har været i mange af de samme lande som jer, og hvis jeg ikke nuppe sydamerika næste gang så bliver det Kina. Det skal man næsten se lige så meget som USA

  #3526782
  Anonym Anonym

  Altså jeg vil jo helt klart anbefale jer Afrika, eftersom der kontinent slet ikke er på jeres eller visundelige liste!
  Jeg vil anbefale jer en tur gennem Tanzania/Zanzibar, Uganda og Kenya – det meget smukke Østafrika, som ikke kan beskrives med ord.
  Det er drøn billigt at leve – både mad og overnatning koster virkelig ingenting, og indenrigs transport er også ret overkommeligt.
  Fantastiske lande, som indbyder til fantastisk natur, safari, delfiner (på Zanzibar), fest, glade dage, dejligt vejr (hvis I tager afsted i starten af det nye år) og helt vidundelige mennesker!

  #3526787
  Anonym Anonym

  Hvad med Canada og Usa..eller måske Rusland:-)

  #3526795
  Anonym Anna-Louise

  Tusind tak for alle svarene:D Vi har faktisk snakket en del om evt. Rusland og Kina, men Afrika er garanteret også mega spændende. Kender simpelthen bare ingen der har været der, så har haft lidt svært ved at finde ud af hvor og hvordan. Men tusind tak, vil årøve at se på de forskellige lande. Spændende.

  #3526809
  Anonym jesper

  Hejsa..
  Det lyder til i har set en del, men verden er selvfølgelig os stor…
  Vil helt klart anbefale kina, rundrejse med tog i kina er fantastisk… Der er så magne ting i kina som man bare ik må snyde sig selv for..
  Nu hvor i selv nævner rusland som en mulighed, kunne man jo starte der og tae toget til kina, og måske endda videre til tibet…
  Der er mange lande der minder meget om hinaden, men kina er bestemt ik en af dem.. bare størrelsen for en til at føle man er i en hel anden verden..
  Andre lande som virkelig er flot hvis man kan li natur, så er det burma…kan varmt anbefale det…

  #3526812
  Anonym mads

  Ja Groenland..

  #3527265
  Anonym Rosa H

  Til dig der har forstået Afrika. Kan se du har været i Uganda. Skal dertil til sommer – så kan du evt komme med nogle gode råd/tips til ture eller hvad der er en god ide at have i rygsækken???
  det jeg gør når jeg skal ud at rejse er at kigge på travellog.dk det er en side hvor folk skriver rejseberetninger altså en rejse dagog. Der kan i jo kigge for at finde ud af hvor i evt skal hen.
  God tur

  #3527426
  Anonym Tina

  Skal selv på en jordomrejse her til foråret, men turen går desværre ikke til Afrika – har aldrig selv været der, men har noget familie der har været i Tanzania/Zanzibar og Kenya op til flere gange – billederne derfra er i hvert fald utrolig fantastiske!!

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account