This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3515315
  Anonym Tine-des

  Nogen der kan anbefale et sted i Spanien?

  Skal rejse en uge til spanien her til sommer og så videre til Frankrig.

  Vi er to og ikke interesseret i storby, men mere noget lokal befolkning, men med mulighed for transport (bla. til lufthavn) og også kulturelle seværdigheder. Men ellers er vi åbne for alt 🙂

  #3516107
  Anonym Anonym

  Jeg vil anbefale jer, at tage til Torremolinos (ligger på jernbanestrækningen mellem Malaga Lufthan og Fiungirola). Her er en side om tog til og fra Malaga Lufthavn Hvis I er til gamle borgruiner vil jeg anbefale jer, at se borgruinen, der ligger lige ovenfor torvet Piaza di la Merced i Malaga Malaga bykort

  Af øvrige seværdigheder vil jeg anbefale jer, at se borgen Alhambra i Granada; den britiske kronkoloni Gibraltar med aberne oppe på bjerget og Mijas. Fra Mijas kan I tage bussen til Fuengirola ved havet.
  Mvh. Jesper

  #3518028
  Anonym Anne

  Ikke så lang fra madrid ligger Segovia og Ávila.. To hyggelige byer hvor i helt sikkert kan få nogle kulturelle oplevelser. Transport tiden er ca. 1,5 time til Madrid og jeg tror der er tog/bus rimelig ofte.

  #3523908
  Anonym Anonym

  der ligger en rigtig fin campingplads i fuengirola 10km syd for tormolinos ca 30 km syd for malaga skriv “la rosaleda” FUENGIROLA !! i GOOGLE og MICHELIN MAPS pas på der er 2 “la rosaleda” den anden ved cadiz.
  pladsens egen vand kan drikkes, ligger på en bakke med udsigt over byen og op til Mijas, 1km til midtby og meget fin strand, tog, “ta-selv resturant ved havnen, skandinavisk hospital, kiropraktor, læger osv. 2 km til markedsplads hver tirsdag, god tip: spørg en taxi om vej til alle ting, hav et kort med. FÅ ET PÅ TURISTINFO findes i midtbyen.
  Gibraltar og Granada skal ses, tager min 4-5 timer, Husk gode travesko og flasker med vand – lav en bæltetaske med plads til 2 små vandflasker, – køb en stor og fyld dem op , det er ikke til at slæbe på en 1,5 liter når man osse skal ta” billeder osv. – madpakker, kort, småpenge, osv, brug feks.et kamerataske med nøglering i buksestroppen og så indenfor i bukserne med tasken, med penge -pas osv. så skal de sgi være dyktige hvis de skal nole den. Jeg har rejst rundt i flere måneder i bil og fundet mange steder man kan sove udenfor camp.pladser i spanien og Portugal, man skal bare lidt væk fra alfavej, se hvor de andre kører hen OG SPØRG ALLE DU MØDER OM DE VED ET GODT STED, jeg sov i en ford sierra,forsæde helt frem,ryglæn ned, taske bag forsæde, bagbundsæde ud ovenpå taske, bag ryglæn ned, vupti 2,5 m lang 0g 1m bred seng, check lige om det bliver helt plan ! !
  Jeg regner med en tur sidst i Februar til ca 1 maj i år i bil, ca 12000 km rundt i Spanien og Portugal til fiera i Sevilla 2 uger efter påske og måske f1 i Barcelona d. 26-27 solskoldet@yahoo.dk

  #3523909
  Anonym Anonym

  howsa, glemte lige, der er masser af “hostal” overnatning overalt, små billige hotel/vandrehjen fra 10£ til “avminpengepungpriser” £.
  skriv “hostal spanien” i “google”, og læs det GODT igennem, der er mange gode stedet tæt på bymidten,leje af cykler osv.
  Der går osse et partytog rundt i andalusien der stopper på flere stationer feks, Seville, granada, se på google eller spørg spies.
  god tur

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account