This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3542780
  Anonym RenéMadsen

  Hej allesammen

  For dem som forsøger eller overvejer at tage til Uganda/Rwanda og ikke vil betale dyre penge for organiserede ture for at se bjerggorillaer, så er her en nyttig side omkring antallet af ledige tilladelser. Den giver en indtryk af, hvor hurtigt man skal være ude i højsæsonen

  http://www.volcanoessafaris.com/contact-us/before-you-go/gorilla-permit/?dm_i=6FF,VJB9,OEYD7,2LPAR,1

  #3544621
  Anonym Tea

  Heysa,

  Hvis man gerne vil gøre det billigst muligt, hvordan foreslår du så, at man arrangerer sit gorilla-visit? Hvis man gerne vil omgå de dyre organiserede ture?

  Er det nemmest at booke, når man ankommer til kampala – eller kan man gøre det hjemmefra?

  #3544625
  Anonym Anonym

  Hejsa

  Det afhænger enormt meget af, hvornår du skal afsted og hvor du skal se dem. I højsæsonen, hvis du ikke vil bestille hjemmefra, så er dit eneste bud nok, at tage til Kisoro og forsøge og sikre dig en tilladelse til Nkuringo gruppen eller i Mgahinga (hvis de er på Uganda siden). Vi har selv været i Kisoro i højsæsonen og fået tilbudt adskillige tilladelser, men det kan have været rent held.
  Udenfor sæsonen kan du, til enkelte familier, få tilladelser til 350 USD, men det slås op på hjemmesiden.
  Desværre er Virunga i DRC lukket i øjeblikket, pga krig, ellers er den en fantastisk oplevelse. Måske kommer der til sommer en artikel i Opdag Verden fra vores besøg i Virunga DRC.

  Under alle omstændigheder, så er den billigste løsning, at sikre sig en tilladelse, enten gennem et bureau eller direkte ved UWA (hvis du kan komme i kontakt med dem). Ellers er Kisoro et godt bud og Morel på Golden Monkey guesthouse er meget behjælpelig med det.
  Fra Kampala, kan du tage postbussen til Kabale (den er langsom men formentlig også den mest sikre), kører hver morgen og tager 7-10 timer. Fra Kabale er der ca 2 timer til Kisoro, hvilket kan gøres i Matatu (minibus) eller en special hire (privat taxi, vi betalte 30 USD for 3 år siden). Hvis du tager til Kisoro, så er travellers rest hotel (Diane Fossey’s opholdssted i Kisoro) et fantastisk hyggeligt sted men også lidt dyrt men kaffen er god.
  Du skal nok være opmærksom på, at din forsikring måske ikke dækker, når du er så tæt på DRC, hvilket er gældende for både Bwindi (Kisoro og Buhoma) og Mgahinga, da de er indenfor 20 km af DRC og hvad der må betegnes som et krigsområde i øjeblikket.

  Det var en lang smøre og formentlig mere indviklende end opklarende:) men du må gerne stille flere spørgsmål, hvis du kan bruge det til noget.
  Jeg kan samtidig anbefale Aponye i Kampala

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account