Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3669510
  Anonym Anne

  Hej alle
  Jeg har sabbatår og skal til at planlægge min rejse. Jeg tænker at tage afsted engang i oktober/november og frem. Jeg vil gerne backpacke i Asien i 2-4 mdr. men har ikke mod på at tage afsted alene. Jeg har derfor kigget på grupperejser med forskellige bureauer – men jeg synes også det er dyrt, at rejse afsted med et bureau, når jeg hører hvad andre har givet, når de selv er rejst afsted.

  Jeg har kigget en del på Jysk Rejebuareus ture, hvor man er afsted som gruppe men har mulighed for frit at vælge hvad man ønsker at se og ikke er tvunget til at være sammen med gruppen hele tiden.

  Jeg vil derfor hører hvad i har af erfaringer med grupperejser med Jysk Rejsebureau? I må også meget gerne anbefale andre bureauer og ideer 🙂

  Hilsen
  Anne

  #3669569
  Anonym Jesper Jensen

  Hej Anne

  Jeg er ligesom dig ikke så meget for at skulle rejse alene, men har været så heldig altid at finde en ven eller haft en anden at rejse med.

  Jeg synes, at en grupperejse, hvor man selv kan vælge til og fra er god idé. Det ville jeg godt kunne have brugt nogle af de gange, hvor jeg bare blev hjemme.

  Hvad koster rejserne?

  Mange hilsner fra Jesper

  #3669584
  Anonym Anne

  Hej Jesper,
  Ja jeg ville nu også helst have rejst med en ven eller veninde –
  Men de fleste er startet på uddanelse eller har været afsted.

  Priserne er meget forskellige afhængig af længde og hvor man vil hen. Den rejse jeg kigger lidt på er denne: http://www.jysk-rejsebureau.dk/bpa/thailand-laos-cambodja-vietnam-og-filippinerne/
  Grundbeløbet er 26.000 og løber op i omkring 52.000 med alt(i følge en konsulent fra bureauet) 🙂

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account