Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/backpackerplanet.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/backpackerplanet.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/backpackerplanet.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/backpackerplanet.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php:2854) in /var/www/backpackerplanet.dk/public_html/wp-content/plugins/paid-memberships-pro/adminpages/reports/login.php on line 418
Hej med jer | Backpacker Planet

This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3528237
  Anonym Anonym

  Min kæreste og jeg er ved at planlægge rejse til Borneo i sep. 2010 og være væk i 5-6 uger (eller længere tid hvis det kan lade sig gøre.) Og dertil har jeg et par spørgsmål.

  Hvis vi er væk i 5-6 uger er 20-25.000 kr. så nok ? Og vil vi kunne nå at tage et smut forbi et andet land??

  Mht. til flyveturen, er det så bedst og billigst at flyve fra Dk og til Singapore og fra Singapore til Borneo?

  Mvh. Line

  #3528239
  Anonym Anonym

  Hej

  Jeg tror faktisk det billigste er at flyve til Kuala Lumpur og derfra videre med AirAsia til Kuching eller Kota Kinabalu. Da jeg var dernede sidste år var det i hvert fald klart det billigste. Jeg var med Qatar Airways fra Frankfurt via Bahrain til Kuala Lumpur.
  Budgettet tror jeg er fint. Det man skal huske på Borneo er at man tager på rigtigt mange ture og derfor koster det lidt mere end andre egne i Asien. Plus at Borneo også ligger i den dyre ende af Asien.

  #3528241
  Anonym Anonym

  airasia begynder at flyve billigt fra london til kuala lumpur i marts så det er måske også en mulighed at tage den vej

  #3528267
  Anonym bamseline

  Okay.. Men når du skriver 30.000 kr. og at i er 2 der rejser sammen er det så 25.000 hver ?? For de 20-25.000 kr. jeg snakker om er jo det vi regner med hver at skulle bruge, min kæreste og jeg..

  #3528265
  Anonym Perry (send_flere_penge@hotmail.com)

  Hvis I skal være væk i 5-6 uger vil jeg tillade mig at tvivle på om I kan gøre det så billigt.

  Jeg er selv ved at planlægge en lignende tur og alene flybilletter t/r løber op i omkring tkr. 6. Så er der rejseforsikring og afbestillingsforsikring ca. tkr. 1. Så skal i vel på nogle ture og det virker til at være rimelig dyrt. f.eks. koster det knapper hvis I f.eks. vil dykke ved sipadan 5d koster tkr. 5-6 pr. person excl. udstyr. Allerede her vil I ramme 25tkr. tilsammen og I er endnu ikke nået i junglen, til sepilok eller KK for slet ikke at snakke om mad, transport og overnatning.

  Til min tur påtænker jeg at være væk i 6-7 uger og jeg tror at jeg alene kommer til at bruge omkring tkr. 30 og måske lidt mere end det – og det selvom vi er 2 der rejser sammen.

  #3528430
  Anonym palle

  det er billigst at flyve til KUL og videre med Air asia
  tjek deres hjemmeside – tag til semporna og se skildpadder… god tur

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account