Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3547944
  Anonym dellevejle

  Hej folkens!
  Jeg lander i Bangkok d.4/2 og efter få dage, ønsker vi at krydse grænsen til Cambodia via bus/tog, hvor vi vil opholde os i ca. 1 uge. Derefter ønsker vi at krydse grænsen til Laos, hvor vi der også vil opholde os i ca. 1 uge. Når alt dette er overstået er planen således, at drage til Thailand igen, hvor vi vil fortsætte vore udforsken i dette dejlige land. Efter at have snakket med ambassaden har jeg såmænd forstået, at man ikke behøver visum hvis man gerne vil opholde sig i Thailand, i under 30 dage. Men gælder det også hvis man sammenlagt befinder sig i Thailand under 30 dage, selvom at man drager ud af landet efter ankomst også ind igen? Nogen herinde der har erfaringer med ligene?

  Tak på forhånd!

  #3547954
  Anonym amboye16

  Som jeg forstår dit spørgsmål, så kan I sagtens rejse ind og ud af Thailand som du bekriver – bare hvert ophold ikke varer mere end 30 dage.

  Jeg undrer mig dog over, at I kun vil bruge 7 dage i Cambodia og 7 dage i Laos. Hvis jeg var jer og I ikke har mere tid end det, så ville jeg nøjes med et af landene og så have 14 dage. I kan næsten ikke nå at få et indtryk af landet, inden I skal videre. Begge lande er fantastiske og fulde af oplevelser og muligheder. Men det er selvfølgelig helt op til jer

  Venlig hilsen
  Anne Marie
  http://annemarieograsmus.blogspot.dk/

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account