This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3511159
  Anonym phoebes

  Vi er to piger som har planer om at rejse til afrika en gang i novenber…vi har fundet rejsen på globalcontact.dk og ville derfor høre om der er nogle som har erfaring med at rejse med dem?

  Vi er splittet mellem at arbejde på børnehjem eller på skole så vil også gerne høre om der er nogle som har prøvet en af dele og evt kan anbefale det ene frem for det andet.

  Hilsen Jannie og Pernille

  #3512948
  Anonym tanja

  Hejsa… vi er et ungt par som har rejst meget. Vi skal selv til Kenya, Tanzania og Zanzibar om et par mdr. Vi skal arb frivilligt på et børnehjem, hvor der er en skole tilknyttet også, dermed får man begge dele:)
  Vi har valgt ikke at rejse med dansk selskab og har haft kontakt med global kontakt, men synes ikke vi ville dem, da man “!får mere” ved udlandske.
  Vi skal rejse med inspirekenya, de er så søde og har alt hvad man kunne tænke sig af fri. arb.
  ellers er der også I-to-I , volenteer network, staesa osv..

  #3512951
  Anonym Anonym

  tak for svaret….men vi har allerede bestilt vores rejse gennem globalcontact….

  #3512955
  Anonym Anonym

  vi har også været inde på en del hjemmesider, bl.a. udenlandske, for at finde det billigeste tilbud….de forskellige rejser var godt nok billige, men så sku vi selv betale for fly, forsikring mv….og det løber op i mange penge….hos globalcontact er det med i prisen og det eneste man selv skal betale for er visum, vaccinationer og lommepenge….

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account